Beköszöntött a nyár. Hogy szoktál ilyenkor kimenni az utcára? 1: Cipő zoknival 2: Cipő mezítláb 3: Papucs mezítláb 4: Papucs zoknival 5: Szandál mezítláb 6: Szandál zoknival Kort, és nemet is, ha lehet.
Figyelt kérdés
2017. jún. 7. 10:43
31/32 anonim válasza:
5. Szandál mezítláb, ritkábban 2. Cipő mezítláb, de ebben az esetben a cipő vékony vászoncipő.
Ha ki kell öltözni, akkor az 1.
35/F
32/32 anonim válasza:
Én nagyon láb izzados vagyok, kamasz fiú voltam már akkor is, én nyáron azt csinálom, van egy régi kedvenc cipőm, klasszikus régi, fehér puma cipőm, nyáron azt használom munkába, ezt a cipőt, kimondottan mezítlábas cipőm, nekem a zokni nyáron plusz ami zavaró, nem igazán szeretek zoknit is, ez a cipőt meg erre használom nyáron a munkába és nincs zokni, mezítláb a a lábam benne, más cipőt is szoktam nyáron, de egésznap több órán keresztül inkább ez a régi puma cipőbe izzadjon bele a csupasz lábam, kényelmes is láb ujjaim is szabadon van a cipőbe,így a csupasz lábam közvetlen egész napi izzadását ez a cipő szivja magába úgy vagyok hogy nyáron ennek a cipőnek ezt a kegyetlen sorsot adtam, ami jó ebbe a cipőbe, haza megyek le veszem csupasz lábam nem érzem izzadtnak se büdösnek, a cipő látszik nedves izzadt, bűdös láb szaga van, mivel ezt a cipőt erre be fogtam így nem baj, napközben otthon vagyok kicsit ki teszem szellőzni, bűz el múljon, másnap semmi baja, reggel fel veszem, mezítláb, 4 nap után szoktam azt csinálni, reggel mielőtt fel veszem, bele öntök egy pohár ecetet, áll benne az ecet úgy veszem fel mezítláb ecetes lébe van a láb, semlegesíti, a szagot délutánra az ecet el tűnik szaga is, tehát én mondhatni nyáron mezítláb veszem fel a cipőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!