Másnak is lecsúszik a cipő széléről a szilikonos sarokvédő 1 viselés után? Hogy tudnám visszaragasztani?
2017. jún. 6. 21:34
2/6 anonim válasza:
Igen, mi pillanatragasztóval szoktuk odaragasztani. :) Hatásos, megfogja. :)
3/6 anonim válasza:
Más ragasztót is használhatsz, akár a kétoldalú változatot is. Legjobb, ha belebújsz, és a széken ülve a felemeled a cipő orrát, úgy hogy a sarkad lent maradjon. akkor nyomódik a helyére legjobban a ragasztás.
4/6 Metionin válasza:
Aláragasztok technokollal :D amúgy van az a változat, aminek a felülete ilyen kis szövetes, na az sokkal tartósabb.
5/6 anonim válasza:
A technocolra én is gondoltam, így viszont tényleg érdemes préselni, mivel ez nagyban javítja a ragasztás eredményességét. Úgy tanultuk annak idején, hogy mind a két darabot kenjük be először, majd tegyük le száradni és kb. 5 perc után kezdjük meg az összeillesztést, így lesz a legjobb.
Majd írj róla, sikerült-e?
6/6 A kérdező kommentje:
Pillanatragasztóval (loctite) ragasztottam oda, 3 nap alatt még nem esett le,kíváncsi vagyok, meddig bírja. Mindenesetre majd legközelebb is ezt a technikát fogom alkalmazni :D Köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 10. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!