Mit gondoltok arrol, ha valaki hosszu ruhaba megy iskolaba?
Figyelt kérdés
Nem valami estelyire gondolok,sima nyari ruha ami ugy bokaig er. Nagyon gaz az ilyen?2017. jún. 6. 17:26
1/6 anonim válasza:
Miért lenne gáz? 😊
Teljesen rendben van.
3/6 anonim válasza:
Nyári ruha az tök normális, habár általában nők (tehát nem lányok,szóval idősebbek) hordanak ilyen ruhákat, de az is lehet, hogy csak nálunk nem olyan elterjedt, és amúgy suliba is szokás :)
4/6 A kérdező kommentje:
Csak azert mert altalaban eleg mashogy oltozok mint a tobbiek,es nem akarom hogy teljesen hulyenek nezzenek :D
2017. jún. 6. 21:24
5/6 anonim válasza:
Csinos, szeretem a hosszú nyári ruhákat. Ha jó anyagból van akkor pont megfelelő mértékben szellős és nem muszáj leborotválnom a lábam :D
Egyébként sokan hordják, de leginkább én is fiatal felnőtteken szoktam látni, én is ebbe a korcsoportba esem.
6/6 anonim válasza:
Én is hordok hosszú maxi szoknyát vagy ruhát és bár valóban nem a fiatalokra jellemző ez, de mivel nekem genetikai okokból 16 éves korom óta iszonyatosan látszódnak erek a lábaimon így meztelen lábakkal nem hordok rövid szoknyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!