Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok arrol, ha...

Mit gondoltok arrol, ha valaki hosszu ruhaba megy iskolaba?

Figyelt kérdés
Nem valami estelyire gondolok,sima nyari ruha ami ugy bokaig er. Nagyon gaz az ilyen?

2017. jún. 6. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gáz? 😊

Teljesen rendben van.

2017. jún. 6. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz.
2017. jún. 6. 18:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyári ruha az tök normális, habár általában nők (tehát nem lányok,szóval idősebbek) hordanak ilyen ruhákat, de az is lehet, hogy csak nálunk nem olyan elterjedt, és amúgy suliba is szokás :)
2017. jún. 6. 19:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak azert mert altalaban eleg mashogy oltozok mint a tobbiek,es nem akarom hogy teljesen hulyenek nezzenek :D
2017. jún. 6. 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Csinos, szeretem a hosszú nyári ruhákat. Ha jó anyagból van akkor pont megfelelő mértékben szellős és nem muszáj leborotválnom a lábam :D

Egyébként sokan hordják, de leginkább én is fiatal felnőtteken szoktam látni, én is ebbe a korcsoportba esem.

2017. jún. 7. 02:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is hordok hosszú maxi szoknyát vagy ruhát és bár valóban nem a fiatalokra jellemző ez, de mivel nekem genetikai okokból 16 éves korom óta iszonyatosan látszódnak erek a lábaimon így meztelen lábakkal nem hordok rövid szoknyát.
2017. jún. 8. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!