Mit gondoltok, azok a fiatalok akik a baloldali kormány idején jártak iskolába azok liberálisabbak?
Nem lettem "liberálisabb" semmivel...
Ugyanolyan ember vagyok, aki voltam.
"Vagyok, aki voltam, s leszek, aki vagyok!"
Csak nem értem, hogy mi a bajod a liberalizmussal és a liberálisokkal.
olyan szinten liberális volt az oktatás, hogy az állam nem szólt bele.
Most meg egy szervezet irányítja az egész oktatást, megszabva, hogy miből és hogyan..
Hozzánk rendszeresen járt be Gyurcsány órát tartani... EGY LÓFSZT!:D
Attól még, hogy egyik párt volt hatalmon, nem módosult sem a tanrendünk, sem a tananyagunk, sem a tanáraink látásmódja úgy, hogy ideológiai nevelést kaphattunk volna. Komolyan, aki ilyen kérdéseket tesz fel, látott már iskolát?
Persze, az más tészta, hogy a jelenlegi tankönyvekben pártpropaganda van, és a diákok érettségire is alaptörvényt kapnak... de ez nem a bevett szokás, ez csak a mostani rendszer korcsossága. Persze mindenki magából indul ki, ezért hiszik, hogy a régi kormány is tukmálta magát az iskolákban...
"Persze, az más tészta, hogy a jelenlegi tankönyvekben pártpropaganda van"
gondolom az lenne szerinted a propaganda mentes oktatás, hogyha nem szabadna beszélni bizonyos dolgokról :))
# 9/9 Időpont ma 12:19
Hát mondjuk vityatyádat nem kéne leszopatni a tankönyveken keresztül, ez tény. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!