Alma alkattal hogy öltözzek fel elegánsan egy szóbeli felvételire?
Nagyon fontos felvételire szeretnék jól felöltözni, hogy összeszedettnek tűnjek. Fekete szoknyát akartam fehér mintás inggel felvenni, de borzalmas benne a hasam, mert ugye úgy néz ki jól, ha be van tűrve az ing. Elég előnytelenül a hasamra hízok, és nem áll jól, ha betűröm, de amúgy meg bénán néz ki. Gondoltam, hogy egy fekete-fehér egyberuhát veszek helyette, de az nem olyan elegáns, abban esküvőkre járok általában.
Hogy kellene és mit felvennem ilyen alkattal?
22N
Olyan ruhákat ajánlok,ami felül szűk mell alatt pedig bővül esetleg deréktól. Így a poci abszolút nem fog látszani ugyanakkor nagyon nőies alkatot kölcsönöz. Pl:
Külön is vehetsz picit bővebb skater szoknyát térdig vagy 5cm térd felettig erőt plusz egy egyszerű fehér top vagy ing és nagyon csinos leszel :)
Az is jó,ha bővebb de deréknál van egy öv vagy gumis pánt mint pl ez:
Kigombolt blézer hosszában vág el,szóval nyújt. Oldalt pedig takar a sötét.
Ilyesmiben gondolkodnék. HétköznApra is jó valami lazább szereléssel.
Csak ilyen melegben lehet nem jó választás a rétegezés.
Köszönöm a válaszokat :) Ment a zöld :)
#1, ezek a szoknyák baromi jók :D de végül is ma egy egyrészes ruha mellett döntöttem, fekete, elegáns, mell alatti varrással, és baromi jó benne a lábam, viszont takarja a belem :)
#2, igen tavasszal szeretek és szoktam is blézerben járni, de így júniusban már nem jó a meleg miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!