Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ehhez a ruhához milyen cipőt...

Ehhez a ruhához milyen cipőt vennétek fel?

Figyelt kérdés

Ha tudnátok linkelni, megköszönném, de lehetőleg olyan helyről, aminek van rendes üzlete is, tehát fel tudom próbálni :)

Jöhet lapos is, magas is (de azért ne 15cm-es sarokkal).

[link]

Köszii :)

2017. máj. 31. 19:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ez esetleg? Vagy ez idétlen lenne vele?

[link]

2017. jún. 6. 12:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem volna idétlen, szép cipő.
2017. jún. 6. 12:30
 13/18 A kérdező kommentje:
És a ruhához is passzol? :)
2017. jún. 6. 13:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem passzol, nekem tetszik. Mondjuk én béna vagyok a magassarkúcipőben-járásban (van ilyen "szó"? :D) szóval én sajnos csak kisebbet tudok hordani :( meg amúgy is magas vagyok :P
2017. jún. 6. 18:55
 15/18 A kérdező kommentje:

Ohh, de jó, akkor meg van a nyertes :D

Köszönöm :)

Én alacsony vagyok, szóval az plusz pár centi jól jön.

Szerintem van ilyen kifejezés, igen, és én is így vagyok, de esküvőre megyek benne, kocsival, a szertartás alatt úgyis ülünk, meg vacsin is, lagzi meg nem lesz :)

Köszi még1x :)

2017. jún. 6. 19:06
 16/18 anonim ***** válasza:

Ez a legjobb, erre gondoltam. Harisnya nélkül nagyon elegáns, más alkalmakra is vedd fel.

30f

2017. jún. 7. 16:39
 17/18 A kérdező kommentje:

Máshova nem hiszem, hogy fogom hordani, nem vagyok az a szoknyás-magassarkús fajta :D

Köszi :)

2017. jún. 7. 19:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Létezik még olyan, hogy fém sarok a műanyag helyére? Így sokkal tovább használható marad a magassarkú.
2017. jún. 8. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!