Ehhez a ruhához milyen cipőt vennétek fel?
Figyelt kérdés
Ha tudnátok linkelni, megköszönném, de lehetőleg olyan helyről, aminek van rendes üzlete is, tehát fel tudom próbálni :)
Jöhet lapos is, magas is (de azért ne 15cm-es sarokkal).
Köszii :)
2017. máj. 31. 19:16
1/18 anonim válasza:
Én egy magassarkú szandált tudok így elsőre elképzelni.
2/18 anonim válasza:
Valamilyen telitalpú cipőt, vagy akár egy topánkát, de ami a legjobban tetszene, egy lakk mokaszint(H&m oldalán ha rákeresel, megnézheted milyen, most nem tudok linkelni) :)
Ami még szintén passzolna hozzá nagyon egy Espadrilles cipő (szintén H&m)
3/18 anonim válasza:
Egy sötét, elegáns tűsarkú szandált: [link]
4/18 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi ötleteket, de nem szeretem a telitalpú cipőket; ha kint vannak a lábujjaim az pedig valahogy zavar, szóval a szandik is kilőve :/
2017. jún. 4. 10:44
5/18 anonim válasza:
Szerintem ez a cipő (vagy ehhez hasonló) nagyon csini lenne hozzá: [link]
Elegáns, csinos, nőies, de mégis kényelmes. :)
26/f
6/18 anonim válasza:
Basszus #5 te már megint itt vagy? annyira tudtam, hogy megjelensz :DDD
7/18 A kérdező kommentje:
5ös, poénnak jó volt, de kösz inkább nem :D
2017. jún. 4. 14:13
8/18 anonim válasza:
Sztem egy sima balerinat vegyel fel akkor hozza vagy egy sotet magassarkut ami zartabb
9/18 anonim válasza:
Előző válasz jó, vagy törpe tűsarkút.
10/18 A kérdező kommentje:
Szerintem is marad akkor a balerina.
Köszi :)
2017. jún. 6. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!