Milyen kiegészítőket vennétek fel ehhez a ruhához?
Sziasztok!
Szalagavatóbálba megyek vendégként és egy ilyen ruha lesz rajtam.
A különbség, hogy a szürke rész színes mintás.
Fekete magassarkút veszek fel és fekete borítéktáska lesz velem.
A kérdés, hogy milyen legyen a harisnya.. Feketére gondoltam, de az átlátszó típusra, mint ez.
Vagy legyen kevésbé átlátszó fekete, esetleg testszínű?
Valamint milyen ékszert vennétek fel? Karkötőre gondoltam, de nem tudom milyen fajta legyen. Karperec, vagy lánc..
Illetve a nyaklánc is eszembe jutott a nyakkivágás ellenére.
Néhány csajon már láttam így, és nagyon jól nézett ki, de most kicsit össze vagyok zavarodva. :)
Kérlek segítsetek.
A nyakláncot felejtsd el.:)
Szerintem a fekete harisnya jó lesz.
A karkötőt nem tudom eldönteni ha nem látom :D
Köszi a tippet! :)
És nem fogok olyan fancsali képet vágni, eléggé vigyori vagyok. :D
Igen, nekem is ez a bajom...de mégse vihetem el a ruhámat vásárolni. :D
Úgy gondolom, hogy jó ízlésem van, de ha ékszerekről van szó, akkor egyszerűen nem áll össze a fejemben a kép.
igazából nem kötelező ékszereket hordani. mindig felteszek valami ékszert, odaállok a tükörbe, és úgy érzem, hogy sok.
Hallgass a saját jóízlésedre! :) Én rajtam mindig egy visszafogott, minden kő meg giccs nélküli aranyóra van, amin egyszerű számok vannak, egy vékony aranygyűrű, és gyöngy fülbevaló. Néha még egy arany kulcsot teszek a nyakamba, ha nagyon bevállalós vagyok. :D
El lehet hagyni az ékszereket. Én ehhez a ruhához fekete, enyhén átlátszó harisnyát vennék fel, a táskád ha különleges lehet az ékszered. Különben ehhez egyszerű, vékony gyűrűt vennék fel, akár 2-3-at is, nyakláncot nem, mert ruha úgyis mintás, vékony, finom karkötőt, és valami szép fülbevalót, mondjuk swarovski köveset.
Különben ezek a nyakláncok kicsit fast-fashion hatásúak, ami tönkreteszi az eleganciát.
Köszi!! :) Igen, azért sincsen annyira tehetségem az ékszerekhez, mert nem nagyon hordok..
Van egy szép bőr karórám, egy köves, ezüst gyűrűm és nagyjából ennyi. A karóra mindig rajtam van, amellett a karkötő teljesen felesleges. Fülbevalót sajnos nem hordhatok, nem éri meg az egy havi szenvedés azért az egy estéért, a nyakláncaim meg nagyon egyszerűek. Azokhoz értek, de most valami feltűnőbbet szerettem volna, mert néha már kissé unalmasnak tartom magam emiatt. Hiába szép és ízléses az a kombináció.
De azt hiszem akkor maradok a biztonsági játéknál. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!