Milyen kiegészítőket vegyek fel ehhez a szetthez? Szülinapi bulim lesz.
A csizma fekete, térdig érő és van egy kis sarka + sötétszürke farmer + egyszerű fekete top, kicsit kivágott és kicsit hosszabb fazonú hogy a csípőmet eltakarja :)
Mivel dobjam fel?
Nagy, ezüstszínű karika fülbevaló és színes karkötők vagy nagyon színes fülbevaló és ahhoz illő karkötők? Esetleg gyűrű még? Nyakláncot nem szeretek hordani sajnos :S Zavar :S
Előre is köszönöm az ötleteket :) Szeretnék jól kinézni mert olyan srác is ott lesz akivel szívesen összejönnék :P
Valami nagyon színes fülbevaló és karkötő. Hány lyuk van a füledben? Rakj bele színes köveket. ;)
Karkötőnek én mindíg színes bőröket kötök a kezemre, azok olyan jók. ;)
Fülbevaló amit kinéztem esetleg, az hasonló mint ez:
Csak színesebb és nem műanyag bogyók vannak rajta hanem kövek :)
És gondoltam esetleg ehhez illő többsoros karkötők :)
Igen övre is gondoltam de végülis elvetettem az ötletet mert csak nagyon drágákat találtam a boltokban :(
Fülemen csak egy lyuk van :)
Amúgy a bőr nem rossz ötlet már akartam venni korábban de végül mindig csak ilyen bogyós karkötőket vettem :):)
én ezüst karkötőt-ill fülbevalót vennék fel hozzá, attól függ milyen a stílusod, melyik illik jobban hozzád. amúgy a színes is jó, az kicsit kislányosabb mint az ezüst.
20Ł
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!