Manzara ruhák megbízható minőségűek?
2017. máj. 31. 14:08
11/14 anonim válasza:
Én sem rendelek soha többet, nagyon drágák és kaptam képek ellenére egy tiszta műszalas rongyot. Azt mondtál x héten belül visszaküldhetem. de akkor nem tudtam aztán most meg már késő. Komolyan mondom az anyagra nyomott gombok a gombok helyett a fazon sem az, és a megadott méret sem jó. Semmi!!! Árverés, csalódás. Ne rendeletek innen.
12/14 Andi79 válasza:
Valóban nem beszélhetünk ár-érték arányról, a termékek minősége kritikán aluli, a visszáru ügyintézés pedig minősíthetetlen. Az egy dolog, hogy saját költségen küldöm vissza a terméket, de hogy a kifizetett áruértéket sem kapom vissza teljes összeggel, az botrány.
13/14 bigbosslaci válasza:
Selejtes termék,egyáltalán nem hasonlít a képen láthatóra amit küldtek.Telefonon közölték,hogy nekik csak olyan kabát van,amilyent küldtek.A kérdésünkre,hogy akkor miért nem annak a képét tették fel? nem tudtak válaszolni.Vagyis egyszerűen csalnak,nem azt kapod amit rendelsz.Azoknak ajánlom a manzarát akik bosszankodni akarnak.Vissza küldhettem volna saját költségen.Sajnos nem én vagyok az első ,sem az utolsó aki így járt.Kerüld őket.
14/14 bigbosslaci válasza:
A termékek minősíthetetlenek.A képen jól néz ki,de nem olyat küldenek, Aztán saját költségen vissza küldheted és várhatod a pénzed.Egyszerűen a manzara egy selejtes áruk sumák cége.Szégyen ,hogy ilyenek működhetnek,egy komolyabb bírságot megérdemelnének. Tudom nem kötelező tölük vásárolni,de a büntetést a vásárlók megtévesztése miatt megérdemelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!