Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, szoktatok ebayről...

Lányok, szoktatok ebayről vásárolni? Nézitek az eladó értékelését?

Figyelt kérdés
Írnátok megbízható eladót, olyat aki bevált nektek?

2017. márc. 30. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Ruhát ha nem is az eBay-ről, de például Asosról és SheIn-ről már rendeltem, sajnos kétszer kellett tanulnom a hibámból, hogy ezekről és a hozzájuk hasonló oldalakról ne rendeljek soha többet. Hidd el, tényleg. Az anyaga nagyon rossz, nem is igazán hasonlít minden esetben teljesen a képen látottra, és a modellek akik viselik jó hogy olyan alakkal rendelkeznek amivel beetetik, hogy rajtad is olyan jól fog állni. Hát, nem. Szóval bocsi, hogy nem igazán arra válaszoltam, de én inkább skippelném, de te tudod.
2017. márc. 30. 23:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért csak a lányok?
2017. márc. 31. 05:03
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 Most meglepődtem. Mindkét fel oldalról azt hittem megbízható. :S

#2 Igazad van: Ha az eladó gyárt mindkét nemre és korrekt, akkor jöhetnek pasik válaszai is, ebayről, vagy akár Aliről szeretnék rendelni, csak 1x-2x már rá faragtam. :S

2017. márc. 31. 06:51
 4/6 Sunshinedoll ***** válasza:

Szoktam, általában japán vagy dél-koreai kozmetikumokat. Nincs kedvenc eladóm, mikor kitől rendelek, nem nagyon nézem, csak annyit, hogy jó értékelései legyenek és ingyen legyen a kiszállítás.

Egyébként a távol keletiek tök rendesek, mert ráírják a dobozra, hogy "gift" vagy valami kamu 10 dolláros árat, és nem vámolnak meg. Engem legalábbis sose vámoltak meg :D

2017. márc. 31. 23:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak együtteses cuccokat szoktam.
2017. ápr. 21. 23:22
 6/6 A kérdező kommentje:
És pl. Te nézed az értékelést? Hány %-tól mersz rendelni?
2017. ápr. 24. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!