Manzara ruhák megbízható minőségűek?
Én ezt a felsőt rendeltem tőlük:
Amit kaptam, az nagyjából hasonlít arra, ami a képen látható. Az M-es méretet simán magára vehetné egy XXL-es méretű nő is. Tehát amit kiküldtek, az egy hatalmas méretű rongy, amiből ki van húzódva itt-ott egy szál.
A másik felső:
Gyönyörű. A fotón. Valójában egy iszonyat kényelmetlen felső, az anyaga teljesen rugalmatlan.
A mérettáblázat se az igazi. Egy másik felsőből bőven elég lett volna az egy mérettel kisebb is...
Visszakuldés? Saját költségen... Kb. 1000 ft-ért...
3 ruhadarab kellett ahhoz, hogy ne doljek be a szebbnél szebb fotóiknak.
És hogy a kérdésre is válaszoljak: a ruhák minősége silány
Én is ezt a felsőt rendeltem meg, S-es méretben. Kaptam egy kb. két XL-es felsőt, belevarrt S-es címkével. Pedig amúgy gyönyörű lenne de így... Inkább nem rendelek tőlük semmit sem most már. Egyébként is szerintem ők is az ebayről vagy a wishről rendelik, itthon meg túlárazzák.
Én több dolgot is megtaláltam wish-en negyed annyiért. Még a
képek is ugyanazok... Rendeld meg onnan, átverés az egész
Nekem a mai napon érkezett tőlük egy sport cipő és egy ruha.
Cipő:
Ruha:
A cipő csúszik a rendes kövön, de majdnem annyira, mintha jégen akarnál sétálni, ráadásul teljesen műanyag az érintése és foszlott a cipőfűző lyukrésznél, darabosan.
A ruha teljesen átlátszó, elképesztően vékony műanyag anyag, aminek olyan hatása van, mintha egy felmosó rongyot akarnál magadra húzni. Semmi tartása semmi vastagsága...
Én nem javaslom őket senkinek sem! A képek csalókák és félre vezetőek az árak a minőséghez képest durván túlárazottak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!