Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak szerintem néznek ki a...

Csak szerintem néznek ki a Gucci táskák ócska kínaisnak?

Figyelt kérdés

Ahogy elmentem a Gucci bolt előtt, annyira gagyi táskákat láttam hogy az valami elképesztő. Még a párom is el volt hűlve milyen gagyik. Persze vannak gyönyörűek is, de az már más tészta. A java része olyan gagyi volt.

Pl ezt láttam:

[link]

Mint amit a kínaiból szereztek, és mindez fél millióért, és többért

2017. máj. 30. 21:31
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Minden márkának vannak bazári, giccses és elegáns darabjai, mert nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése, aki drága táskát szeretne venni magának. Nem az van, hogyha már vkinek sok a pénze, akkor azonnal ilyen nagyon elegáns nővé válik, aki csak a klasszikus fazont veszi meg. Hanem vannak olyan táskák, amit pl. egy Hódi Pamela-jellegű felkapaszkodott külvárosi kis liba, vagy amit egy 18-19 éves kislányos lány venne meg.

Gucci táskából is van szép meg nyomi. Amúgy amilyen számomra ízléstelen dizájner táskát láttam már, ahhoz képest a belinkelt annyira még nem is gagyi (én pl. leginkább a klasszikus Louis Vuitton színes monogramostól tudnék hányni, az tényleg úgy néz ki sztem, mint amit magától kb. az otthonkás nénikék vennének meg... vagy ami kb. ez a kategória, csak fényes lakkbőrből)... de mondjuk én sem venném fel ekkora márkajelzéses övcsattal... azt nem tudom, az arany színe milyen élőben, de ezen a képen tényleg elég bazárinak tűnik. És ezzel nem mondtam semmit az anyag minőségéről! Csak azt, hogy ahogy kinéz, nem az én ízlésem.

(mondjuk az is biztos, hogy amit a kínaiból veszel, az tuti nem néz ki úgy, mert anyag és anyag között azért baromi nagy különbség van... stílusra max.)

2017. jún. 12. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!