Csak szerintem néznek ki a Gucci táskák ócska kínaisnak?
Ahogy elmentem a Gucci bolt előtt, annyira gagyi táskákat láttam hogy az valami elképesztő. Még a párom is el volt hűlve milyen gagyik. Persze vannak gyönyörűek is, de az már más tészta. A java része olyan gagyi volt.
Pl ezt láttam:
Mint amit a kínaiból szereztek, és mindez fél millióért, és többért
Minden márkának vannak bazári, giccses és elegáns darabjai, mert nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése, aki drága táskát szeretne venni magának. Nem az van, hogyha már vkinek sok a pénze, akkor azonnal ilyen nagyon elegáns nővé válik, aki csak a klasszikus fazont veszi meg. Hanem vannak olyan táskák, amit pl. egy Hódi Pamela-jellegű felkapaszkodott külvárosi kis liba, vagy amit egy 18-19 éves kislányos lány venne meg.
Gucci táskából is van szép meg nyomi. Amúgy amilyen számomra ízléstelen dizájner táskát láttam már, ahhoz képest a belinkelt annyira még nem is gagyi (én pl. leginkább a klasszikus Louis Vuitton színes monogramostól tudnék hányni, az tényleg úgy néz ki sztem, mint amit magától kb. az otthonkás nénikék vennének meg... vagy ami kb. ez a kategória, csak fényes lakkbőrből)... de mondjuk én sem venném fel ekkora márkajelzéses övcsattal... azt nem tudom, az arany színe milyen élőben, de ezen a képen tényleg elég bazárinak tűnik. És ezzel nem mondtam semmit az anyag minőségéről! Csak azt, hogy ahogy kinéz, nem az én ízlésem.
(mondjuk az is biztos, hogy amit a kínaiból veszel, az tuti nem néz ki úgy, mert anyag és anyag között azért baromi nagy különbség van... stílusra max.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!