Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak szerintem néznek ki a...

Csak szerintem néznek ki a Gucci táskák ócska kínaisnak?

Figyelt kérdés

Ahogy elmentem a Gucci bolt előtt, annyira gagyi táskákat láttam hogy az valami elképesztő. Még a párom is el volt hűlve milyen gagyik. Persze vannak gyönyörűek is, de az már más tészta. A java része olyan gagyi volt.

Pl ezt láttam:

[link]

Mint amit a kínaiból szereztek, és mindez fél millióért, és többért

2017. máj. 30. 21:31
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
69%
*nem mondom
2017. máj. 31. 20:06
 22/31 anonim ***** válasza:
21%

Köszönöm! :) Igen, elég jó üzleti érzékem van, valóban! Azért is vagyok sikeres a munkámban, de ez nem ide tartozik!

Kérdező, én is romantikázom, mint írtam már, járok nyaralni is! Elég sokat... És had ne írjam le megint, hogy mi a problémám a kérdéseddel! A stílus maga az ember... És most nem a táskákra gondolok, hanem a kérdés megfogalmazására!

2017. jún. 1. 01:37
 23/31 anonim ***** válasza:
17%

Még annyi, kedves előttem válaszoló, hogy a Gucci nem a tömegnek készül. Ezért luxus. Nem tömeggyártás. Nem beállás a sorba, nem is értem ezt a kijelentést. Tudatos vásárló vagyok.

Jó képességekkel kitűnni nem menő? Honnan tudod milyen képességeim vannak? És még engem bírálsz! Sztereotípiák egymás hegyén-hátán. Ha drága a táskám nincsenek értékeim? Érdekes felfogás! Szerintem vannak, azért tartok ott ahol. Meglepődnél!

És nem, még mindig nem kell döntenem a romantika, az emlékek, a "szellemi javak", a nyaralás és a drága dolgok között. Megy mind egyszerre! A boldogságot nem zárja ki a pénz!

Jó éjt Nektek!

2017. jún. 1. 02:08
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
Igen csak szerinted neznek ki ugy mint egy kinais táska.Belinkeltel egy elénk rózsaszín táskát,ami nagyon megosztó..viszont aki megteheti es tudja,hogy milyen minőség is egy ilyen táska az tudja,hogy nagyon nem hasonlítható ossze a kinais taskakkal(nem volt meg kinais táskám de képzelem milyen a minősége)Van egy réteg aki megengedheti magának es van egy réteg aki nem,aki nem engedheti meg nem is ertem minek nézegeti oket csak fajditja a szivet...Aki meg megengedheti az viselje büszkén es divatosan ezeket a gyönyörű es jo minőségű táskákat.Az a sztereotípia pedig,hogy akinek Guccija van belülről 0.nagyon nem igaz.Tobb Gucci táskám es egyéb dolgom is van,mégis értékes ember vagyok,ha valaki errol ítél meg egy embert az mar regen rossz.
2017. jún. 1. 06:41
 25/31 A kérdező kommentje:

Nekem sem kell dontenem a nyaralas es a draga dolgok kozott, de en inkabb szellemi javakat gyujtok.

Koszonom a valaszokat

2017. jún. 1. 18:01
 26/31 anonim ***** válasza:
17%
Ok! Én is! :D A designer cuccok mellett... Mert nem kell választanom! De látom még mindig nem érted! Nálam nincs inkább, vagy ahelyett... Nálad van! Ergo választanod kell! :)
2017. jún. 1. 18:46
 27/31 A kérdező kommentje:

Latom nem tudod megerteni hog, INKABB tobszor utazok mert egyszeruen nem erdekel annyira egy targ, hogy ennyi penzt adjak ki erte. De te csak vegyel vagy 20at belole, ha nem erted meg mit mondok. :)

Latod hogy 0ra pontoznak le mindig? Azert mert felvagsz es nem erted meg hogy attol mert nem kell valasztanom hogy vagy ez vagy az, en megis megteszem mert nem er nekem annyit? Ettol meg nem vagyok csoro csak nem szorom a penzt paros kezzel.

Persze te koltsd csak, a tied, te dolgozol erte, de megerthetned hogy attol mert en nem anyagi javakat g,ujtok, meg nem vagyok csoro :)

2017. jún. 1. 18:51
 28/31 anonim ***** válasza:
15%
Te is 0ra lennel pontozva,csak a kérdezot nem lehet pontozni.🤙🏻
2017. jún. 1. 20:19
 29/31 anonim ***** válasza:
27%

Persze, de nem zavar a lepontozás... Elég gyerekesnek tartom! :) Egyébként is ezen az oldalon mindenkit lepontoznak, ha bármi drága dologra azt mondja, hogy megveszi. Tök mindegy miről van szó!

Kérdező, nekem marad ígyis bőven! ;) Csak nálunk ez így a normális... :)

2017. jún. 2. 23:29
 30/31 anonim ***** válasza:
53%

Igen, csak szerinted.

Nekem sem teljesen fér a fejembe, hogy lehet ennyire negatív kérdést feltenni, pláne, hogy elvileg a táska "nem érdekel".

Talán a szín nem mindenkinek jön be (bár szerintem az is nagyon szép), a táska gyönyörú és biztos lehetsz benne, hogy készítéskor ezer yi kis részletre figyeltek, ami a kirakatból nem tûnik fel.

Egyébként a Gucci megint nagyon felkapott lett, amióta új a vezetõ dizájner. Sok termékre várólista van, ha még egyáltslán kapni lehet. Én korábban alig vásároltam, de most nagyon tetszik és gyakran vásárolok.

Szóval a táska nem gagyi, Gucci és a luxuscuccok pedig ahogy írták, nem való mindenkinek. Nem érdemes az áraikon háborogni és a saját véleményünket megtámadhatatlan igazságként kezelni :)

2017. jún. 7. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!