Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak szerintem néznek ki a...

Csak szerintem néznek ki a Gucci táskák ócska kínaisnak?

Figyelt kérdés

Ahogy elmentem a Gucci bolt előtt, annyira gagyi táskákat láttam hogy az valami elképesztő. Még a párom is el volt hűlve milyen gagyik. Persze vannak gyönyörűek is, de az már más tészta. A java része olyan gagyi volt.

Pl ezt láttam:

[link]

Mint amit a kínaiból szereztek, és mindez fél millióért, és többért

2017. máj. 30. 21:31
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
#9nél a pont
2017. máj. 31. 08:04
 12/31 anonim ***** válasza:
17%

Nos igen, egy Guccit tudni kell viselni. Nem azért van, hogy mindenkinek legyen! ;) Ennyi a lényege.

Mellesleg kérdező, ahhoz képest, hogy téged nem izgat, meg szerinted ronda, már most túl sokat foglalkozol vele. Ami nekem nem tetszik, azzal nem foglalkozom, hiszen időpocsékolás. Ennyi idő alatt, amit te erre a kérdésre és kiírására szántál, inkább csináltál volna valami hasznosat... Olyat amit szeretsz, ami tetszik neked, ami érdekel téged. De ehelyett egyszerűbb volt kiírni ezt, hogy tudj együtt szidni valamit más emberekkel. Ez boldoggá tesz téged? Elég baj! Hidd el, boldogabb lennél ha azzal foglalkoznál, ami pluszt hoz az életedbe, nem azzal ami frusztrál! Tapasztalat, hogy azok az emberek foglalkoznak és szólnak le olyan dolgokat, ami elvileg nem érdekli őket vagy nem tetszik nekik, akik igenis vágynak arra, csak nem tehetik meg. Nézegess olyan dolgokat, ami tetszik neked és boldoggá tesz, ne kínozd magad fél milliós Gucci táskákkal! :)

2017. máj. 31. 09:34
 13/31 A kérdező kommentje:
elég nagyképű vagy nem gondolod? nem kell féltened, én is elverhetném a pénzem Guccira, de ugyanazt tudja egy sima igényes olasz bőrtáska, vagy a Selma mint a te Guccid, legalábbis én ezeket a letisztult vonalakat szeretem. Utalgatott már a párom ilyen drága designer táskákra, de mondtam hogy engem nem érdekel, inkább nyaralunk belőle :) Vagy az a baj, hogy nekem nem tetszik? Ugyan ne te döntsd már el, hova és miért írjak kérdést. Ha pedig téged nem érdekel a téma, akkor miért írtál ilyen hangnemben, ilyen nagy terjedelmű hozzászólást. Azt hiszed te bárki felett állsz mert fél millió a táskád? Nagyon így jön le ahogy válaszoltál :)
2017. máj. 31. 11:06
 14/31 anonim ***** válasza:
21%

Téged nem érdekel, nem engem, én egy szóval nem írtam ilyet, te írtad, hogy téged nem izgat! ;) Én egy olyan kérdésre válaszoltam, ami érdekel, és van rálátásom a témára.

Lehet neked ugyanazt tudja, nekem nem...

Na ezért nem való neked Gucci táska, mert döntened kell, hogy nyaralni mész, vagy táskát veszel! Vagyis a párod fizeti...

Nagyképűnek tűnök? Lehet... Nem igazán érdekel mit gondolsz! Te is annak tűnsz, már a kérdésed hangvétele alapján is! Több, mint 100 év munkáját a kínais szutykokhoz hasonlítani pedig a szememben egyenesen visszataszító! Nem is kell mindenkinek Guccit hordani, ahhoz kell egy bizonyos szintű egzisztencia is. És pont így jó, hogy nem hordhat mindenki azt! Ezért luxus egy designer márka!

2017. máj. 31. 17:52
 15/31 anonim ***** válasza:
61%

Minden guccsi táskásnek TÖKÉLETES divatérzéke van. Nem tudtad? SZARKAZMUS OFF.

Az is nagyon vicces, hogy a guccsi gazdák attól érzik magukat többnek, hogy rámondhatják valakire: "neked csak azér nincs, mert csóró vagy, nem való neked a Gucci". Az már rég rossz, ha ez kell az egójuknak.

SZARKAZMUS ON.

Tehát nincs olyan, hogy nem tetszik a guccsi! Csak azé' mondod, mer nincs annyi manid!

SZARKAZMUS OFF.

Valszeg a kérdező akkor sem guccsit venne, ha lenne rá pénze. És nem azért nem vesz, mert nincs. Amúgyis, honnan a rákból tudod, hogy nincs pénze rá a kérdezőnek, mit tudsz te az anyagi helyzetéről? Semmit. Na látod.

2017. máj. 31. 18:18
 16/31 anonim ***** válasza:
74%
Jah, amúgy meg: művész vagyok, és hidd el, jól tudom, van olyan, hogy elpazarolt 100 év. Ülhetsz akármennyit egy elcseszett dolgon, nem lesz jobb. A guccsi sem lesz ízlésesebb, csak mert 100 év van mögötte.
2017. máj. 31. 18:21
 17/31 anonim ***** válasza:
21%

Nézd, nem kell mindenkinek tetszenie... Nem ezt írtam! De a hangvétel az gusztustalan! És abból gondolom, hogy nincs rá pénze, ahogy ír! ;) És azt is írtam, hogy nem kell mindenkinek Guccit hordani! :) Nem bizony! :)

Művész vagy? Minden designer termék műalkotás! Kézzel készülnek, aprólékos munkával. Olvass utána a Gucciknak! Menj be egy Gucci üzletbe! Ne itthon, Milánóban vagy Firenzében! Ajánlom a Gucci múzeumot is! Aztán írd le ezt újra! :) Elpazarolt 100 év? Nyilván azért tart ott a márka ahol, mert elpazarolt! :) Üzleti érzéked? 0.

A többit inkább hagyjuk!

Te pedig kérdező, ajánlom kerüld ez messzire még azt a kirakatot is, így nem kell magad ilyen komoly problémáknak kitenni! :D

2017. máj. 31. 18:30
 18/31 anonim ***** válasza:
28%

És még mindig nem értem miért kellett ezt a kérdést kiírni.

Én sem írom ki kérdésben, hogy "elmentem egy kínai bolt előtt, és undorító, ronda dolgokat láttam a kirakatban, szerintetek is sz@r dolgok vannak a kinaiban?"... Hogy miért? Mert nem érdekel... Nem akarok ott vásárolni, nem szeretem azokat a dolgokat, nem akarom felvenni őket. Tehát nem is foglalkozom velük. A kérdezőt nagyon is érdekli ezek szerint a Gucci üzlet. Pedig mint írtam, okosabb lenne az idejét és az energiáját olyan dologba fektetni, amiből pozitív haszna származik. Attól, hogy lesz@roz valamit, attól még neki nem lesz jobb. És a Guccinak se rosszabb. De had ne ismételjem önmagam! Túl kell lépni dolgokon. És ezt a kérdést is lehetett volna pozitív hangnemben kiírni. Pl "tetszenek nektek a Gucci táskák?" Ez így nyitva hagyja a lehetőséget, hogy mindenki saját véleményt írjon. Az ő kérdése alapból negatív, támadó hangvételű. Mintha csak olyan embereket akarna maga mellé gyűjteni, akikkel együtt tudják szidni a kérdés tárgyát. Ennek mi értelme? Tipikus rosszindulatú, energiavámpír ember. Biztos vagyok benne, hogy minden más dologhoz is így áll. Az életben nagy ívben kerülöm az ilyen embereket. Itt is ezt teszem most!

Minden szépet és jót, több pozitív dolgot kívánok az életedbe, kedves kérdező!

2017. máj. 31. 18:53
 19/31 A kérdező kommentje:

nem veszed eszre, hogy azt mondtam hogy én egy táska árából nyaralni megyek? és az hogy igen, kaphatnék ilyet is, engem nem érdekel, inkább romantikázzunk. Vehetnék magamnak ilyet, de engem nem érdekel, kiegyeztem egy inkább prémium mint luxus bőrtatyóval. Engem nem az érdekelt, hogy kinek mennyi pénze van, hanem a véleménye. És hogy te folyton azt hangoztatod hogy Gucci táskád van, mi meg csórók vagyunk, elég merész kijelentés, hiszen nem is ismersz :) Ne fájjon hogy másnak nem tetszik amit hordasz. Viseld egészséggel ha tetszik, én csak elmondtam, hogy számomra nem ér meg akár fél milliót egy olyan táska, mert én nem az anyagi hanem a szellemi javakat gyűjtöm. Punk tum. :)

(egyébként az előző válaszolók is megmondták a véleményüket, te is, kész)

2017. máj. 31. 19:05
 20/31 anonim ***** válasza:
87%

Nem nekik elpazarolt, nyilván, mert dől a lóvé, hanem abból a szempontból, hogy 100 év ide vagy oda, a dizájner táskák nagy része (ne mondom, hogy az összes) azt a réteget célozza meg, aki rögtön bekajálja, amin csicsa van, és szemkiégető fém márkajel. Mert akkor most mindenki látni fogja, hogy milyen gazdag. Mer neki olyanja van. Fúha. Számomra ennek opyan kompenzálás fílingje van.

Például nem hinném, hogy George Lucas valaha is szükségét érezte volna úgy kinézni, mint aki százasokban fújja az orrát. Pedig neki aztán van pénze. Nem mellesleg egy elég nagy zseni.

[link]

Egyébként meg az, hogy hendméjd semmit nem garantál, attól még lehet ronda, hiszen a művész nem önmagának tervezi/készíti, hanem tömegek egy rétegének, akik ezt várják el.

Hiába menék el jó sok pénzzel Milánóba guccsit nézni, engem oda kéne láncolni a guccsibolba, mert különben messzire elszaladok attól a nevetségesen parádés helytől és végigrohanok az összes milánói lemezbolton, hogy megvegyem az összes ritka vinylt, amit ott találok. Na, ez a különbség köztünk.

Mindegy is, nem pazarlok itt több időt, mert más dolgom is van, minden jót, hordjad a guccsit, (mert jó képességekkel kitűnni már nem menő), állj be a sorba, te tökéletes üzleti érzékkel rendelkező, hibátlan, remek isteni teremtés.

2017. máj. 31. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!