Mennyire gáz feketében esküvőre menni?
Figyelt kérdés
A pár mindkét tagja az ötvenhez közelít, mindkettőjüknek második esküvője lesz. Nekem jelenleg egy fekete overálom van ami elegánsabb, nem szeretnék új ruhát vásárolni erre az egy alkalomra.2017. máj. 29. 20:27
11/16 anonim válasza:
Semennyire, En voltam par eskuvon es lattam mar a volegenyt is fekete egyenruhaba meg a meghivott vendegek kozul is sok ferfit.
13/16 anonim válasza:
Mégis mit hordjon a vőlegény, ha nem feketét? Nyugodtan el lehet menni fekete ruhába esküvőre egy nőnek, ha a menyasszonyt nem zavarja.
14/16 anonim válasza:
Ha csak fekete ruha, cipő, akkor akármennyire sokan hordják esküvőre, nem illik.
De ha veszel hozzá fel egy élénk színű kendőt, (mondanám, hogy színes blézert, de nyáron lehet, megsülnél benne) akkor már elmegy.
15/16 anonim válasza:
13! Talan feheret vagy kremszinut?!
En voltam par eskuvon es nemegyszer volt a volegeny vidam szinu oltonyben, persze Budan, lehet nalatok videken kimerul a valasztek egy szinnel a gyasz szinenel!
Temetesre milyen szinut vesz fel ..? Ugyan azt amit eskuvore?
16/16 anonim válasza:
2 eve voltam eskuvon, paromnak az unokanovereen.
Feketeben voltam, fekete egybereszes ruhaban es magassarkuban. Kiegeszitettem egy rozsaszin taskaval, es ekszereket vettem magamra, ami nem fekete. Igy mar nem is volt olyan “gyaszos” hangulatú.:Dd
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!