Esküvőre vendégként ez a ruha elmegy?
Sosem voltam még esküvőn és nem vagyok túl csajos csaj sem; nem hordok ruhát, szoknyát, de mivel ez egy esküvő, farmerban mégsem mehetek.
Alacsony vagyok, 156cm, és van egy kis pocakom is sajnos :(. Az esküvő júliusban lesz, nem lesz templomi szertartás.
Segítsetek légyszi
Bár ezen a lányon szereintem pont nagyon nem áll jól :/
Én még a saját esküvőmön is farmerban és pólóban voltam :D
Szoknyát és ruhát sosem veszek fel, mert szörnyen állnak. Mások esküvőjére kosztümöt szoktam felvenni, elegánsabb felsővel, szép sminkkel, csinos cipővel.
Azt látod, hogy ez szürke és nem fekete, ugye?
Ez sajnos csak ebben a színben van :/
Nem szeretem a nagyon élénk színeket; esetleg még kék vagy lila jöhetne szóba.
Én is mennék farmer-pólóban, de nem akarok kilógni, főleg, hogy párom lesz a tanu, elég idétlenül nézne ki, ha ő öltönyben én pedig farmerban :)
Ha tudtok, akkor linkelhetnétek nekem valami jót, de lehetőleg valami webshoposat :)
Köszi a válaszokat :)
Elmegy, nekem viszont nem tetszik, nagyon alaktalan. Ha kicsi fölösleg van rajtad és alacsony is vagy olyan lesz mintha egy drága krumplis zsák lenne rajtad. A modell csajból is egy alaktalan valamit csinál.
Én valamilyen mell alatt vagy derékban enyhén húzott ruhát keresnék.
példák: [link]
Köszi 8as, az első egész jó, bár azon a képen, ahol nem a modellen van, elég furán néz ki.
Ez esetleg jobb? Mert igen, a szürke ruha esetében én is tartok a krumpliszsák hatástól :/
A feketézőknek mondom előre, hogy mint a ruha nevében is benne van, ez sötétkék.
Mindenkimásnak ment a zöld kéz, köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!