Szerintetek ilyen felső nyáron a városban nagyon közönséges lenne?
2017. máj. 24. 19:36
11/20 anonim válasza:
Én inkább a nevetséges szót használnám. Strandra oké, és akkor itt ki is fújt a dolog.
12/20 anonim válasza:
Szerintem csak strandon viseld.
14/20 anonim válasza:
hogy felszavazták egymást a begyöpösödött f_sz_k. :D
15/20 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy a kiéhezett férfiak szícesen legeltetnék rajtad a szemüket, de attól még közönséges
16/20 anonim válasza:
Erdekes, hogy ez kozonseges mikor elegans es nem mutat semmit ami kellemetlen lenne, de a pitcsagatya amibol a fel shegguk kifolyik az rendben van...
Hmmm, furak az emberek.
Nyugodtan vedd fel nagyon csini es elegans , foleg egy jo szoknyaval parositva.
17/20 anonim válasza:
ez a kötött melltartó hol elegáns??? ki az a nem normális, aki nyáron kötött ruhát hord? egyébként szerintem is közönséges, főleg ha nem veszel alá semmit
18/20 anonim válasza:
#17: Hát, igen tényleg hülye, aki nyáron kötött ruhát hord. :D Ha nem lenne kötött, akkor jó lenne.
19/20 anonim válasza:
Talán ha bokatakaró lámpaernyővel hordod, akkor majd megfelel az itteni közízlésnek.
20/20 anonim válasza:
17!
A kotott ruhak melegek nyaron?
Akkor a draga fiukak miert vesznek fel terdig ero rovidnek csufolt felhosszu nadragot? Abba nem izzad bele a popijuk meg az egesz combikajuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!