Itt a jó idő, lekerültek a pulcsik és a nadrágok a nőkről, viszont amit télen eltakartak, az most borzalmas látvány. Más is tapasztalt ilyet?
A minap sokat kocsikáztam a belvárosban, nézegettem a sétáló csajokat nőket.
Teljesen meg voltam botránkozva, hogy néhány 30-hoz közeli, (huszonévesek is) nő felveszi ezeket a "mini rövidnadrágokat" ami majdnem csak megmutat mindent.. :/
De a lényeg most jön, narancsbőrös combok, már-már ragyásak, lottyadt segg, ami majdhogynem kifolyik a rövidnadrágból...
Most komolyan, az ilyen nők mégis mit éreznek mikor így kipakolják magukat?
Nem vagyok egy finnyás gyerek, nem volt soha topmodell alkatú barátnőm, nincs is igényem rá.
Viszont úgy gondolom, hogy ha egy nőnek nincs meg az az adottsága, hogy közszemlére pakolja a bájait, akkor jobb ha nem öltözködik így..
Akkor mégis miért veszik fel ezeket a ruhákat?
Kérdező remélem még olvasod.
Én teljesen egyet értek veled... Sok 30-40 éves nő is úgy öltözködik mint a mai 17 évesek mert azt hiszik hogy jól áll nekik, de nagyon gázok. Nincs meg bennük egy elegancia vagy fejlődni akarás hogy túllépjenek azon hogy elmúlt már a 2. x.
Erről nem ők tehetnek, vagyis ők is.
Megnézed minden TV műsorban 20-on éveseknek való ruhákat aggatnak a műsor vezetőkre. Full cap, fröccsentett szemüveg és a társai. Nőknél egy fokkal normálisabb a felhozatal, bár ők meg a ,,divat" lapokból h.lyülnek el. Vedd fel ezt és megfiatalodsz...
Nem egy nőt láttam már 40+ évesen ilyen bershkában, newyorkerben azokban a ruhákban amit a 17 éveseknek terveznek.
Aztán mindenki mondja hogy fiatalos ettől meg el is hiszi, mert persze ellenvéleményt nem lehet mondani mert ez ő:D
Ilyen világban élünk:D
Ha az ilyen embereken múlna még mindig a semmiben tartana az emberiség...
Az egész kinek mit kell hordania egy média által kreált cucc. Szerintetek aki most 50 éves, az nem hordott régen baseball sapit - oh bocsánat - "fullcap"-et?
Képzeld el, hogy hordasz valamit fiatalon, amit nagyon szeretsz, és pár év múlva, olyan kis pincsik, akik nem is éltek, mikor te azt hordtad, elkezdenek ugatni, hogy mit kéne csinálnod.
Nem hiszem, hogy volt olyan ember, aki a halálos ágyán azt bánta volna meg, hogy miért nem hordott több, mások által előírt ruhát. Mert egyszer mi is megöregszünk, és lesznek majd kis csipszarok, akiknek semmi közük ahhoz, hogy nézünk ki, de akkor is bele fognak pofázni. És mi majd ott állunk egy ruhabolt előtt, hogy megvegyük-e azt a pólót, ami nagyon tetszik, vagy meghajlunk pár divatozós tini előtt, csak hogy életük legnagyobb tragédiáját - hogy valaki leszarja, amit gondolnak - ne kelljen átélniük.
Ahogy nézem, itt a válaszolók tetemes része félre értelmezte a kérdés lényegét.
Elhihetitek pont nagy ívből leszarom, hogy ki mit hord, felőlem aztán azt vesznek fel amit akarnak.
A kérdés arra irányult (volna) hogy a nők az ocsmány narancsbőrös combokat és a löttyedt seggüket mért pakolják ki egy picsä nadrágba?
Nem, nem arról van szó, hogy 40 fokban ami a hét elején amúgy csak 25 volt, vastag hosszú nadrágban járjanak! Hanem simán 10 centivel hosszabb rövidnadrágot vegyen fel, és akkor nem látszik az aminek nem kéne.
Végül is azt akartam tudni, hogy az ilyen nők mit gondolnak, miért veszik fel az ilyen ruhákat amik kb csak azt emelik ki rajtuk ami undorító látvány.
Kicsit szélsőséges, de nagyjából erről beszéltem:
Te pedig kedves Kerdezo, nem tudod felfogni a valaszt. Azert hordanak ilyet, mert tetszik nekik es fel is veheti (ha mar megvette).
Tehet valamit az alakjaert? En magas vagyok es vekony. Nem tudok hizni. Rogton meglatszik rajtam, ha kevesebbet ettem. Ha sokat eszek, nagy nehezen ram ragad havonta 1-2 kilo, de a magassagomhoz merten igy kb. fel ev mulva latszodna. De mivel az elet nem stagnal, igy ez nem valosul meg. Ha sokat eszek, akkor nagyon gyorsan tavozik. Nincs bajom, minden rendben a verkepemmel, szerveimmel. Tuzetesen ki lett vizsgalva. Ez genetika. Etrend? Tudod ki fog ezzel szenvedni. Max. ha eltartananak es lenne kedvem es idom edzeni es meregetni a grammocskakat... de dolgozok, haztartast vezetek es a maradek idomben sanyargassam magam... igy is egeszseges vagyok, csak vekony. Ez genetika, kesobb ugy is hizni fogok :)
Ez a sorod igaz, hogy nem kene fenek mutogatos ruhakat felvenni: ''Teljesen meg voltam botránkozva, hogy néhány 30-hoz közeli, (huszonévesek is) nő felveszi ezeket a "mini rövidnadrágokat" ami majdnem csak megmutat mindent.. :/ ''
De a tobbi?
Miert, te tokeletes vagy? Tudod nem mindenki er ra, sot, energiaja sincs ra, hogy egesz nap a konditeremben uljon hogy a rodinadragba tokeletes legyen a bore/combja. Persze, akiket kitartanak/eltartanak a parjuk, hogyne lenne ra ideje egesz nap ezzel foglalkozni. De raersz ezzel ennyit foglalkozni hogy meg kiirod kerdesnek az internetre. Orulet. Minden emberen vannak hibak, miert nem foglalkozol magaddal egyebkent? Tudod csak azok foglalkoznak ennyire masokkal aki a sajat eletevel sincs megelegedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!