Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Itt a jó idő, lekerültek a...

Itt a jó idő, lekerültek a pulcsik és a nadrágok a nőkről, viszont amit télen eltakartak, az most borzalmas látvány. Más is tapasztalt ilyet?

Figyelt kérdés

A minap sokat kocsikáztam a belvárosban, nézegettem a sétáló csajokat nőket.

Teljesen meg voltam botránkozva, hogy néhány 30-hoz közeli, (huszonévesek is) nő felveszi ezeket a "mini rövidnadrágokat" ami majdnem csak megmutat mindent.. :/

De a lényeg most jön, narancsbőrös combok, már-már ragyásak, lottyadt segg, ami majdhogynem kifolyik a rövidnadrágból...

Most komolyan, az ilyen nők mégis mit éreznek mikor így kipakolják magukat?

Nem vagyok egy finnyás gyerek, nem volt soha topmodell alkatú barátnőm, nincs is igényem rá.

Viszont úgy gondolom, hogy ha egy nőnek nincs meg az az adottsága, hogy közszemlére pakolja a bájait, akkor jobb ha nem öltözködik így..

Akkor mégis miért veszik fel ezeket a ruhákat?

2017. máj. 22. 17:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
85%
Hálás lennék most egy 5 literes vödrösért, persze nem az olcsóbb fajtából.
2017. máj. 22. 18:51
 22/61 anonim ***** válasza:
88%
20-as nem csak a kövér nőknek van narancsbőre, hanem a vékonyaknak is, már tizenéveseken is láttam, a nők 70%-át érinti kinek alig láthatóan, kinek durván. A kövér nőkön durvábban jelentkezik.
2017. máj. 22. 18:56
 23/61 anonim ***** válasza:
53%

Malaclopó:

-nagyméretű majdnem földig érő időjárásálló férfikabát, aláférne egy malac

-divatos női szövetkabát, városi neve pelerin, hasonlít a poncsóra

2017. máj. 22. 18:59
 24/61 anonim ***** válasza:
0%
Ezek tuti macskás nők.
2017. máj. 22. 18:59
 25/61 anonim ***** válasza:
0%
Az lesz a durva, amikor elérik a 60-at.
2017. máj. 22. 19:00
 26/61 anonim ***** válasza:
69%
Kikérem magamnak, nekem Yorkim van. Bár, sokszor olyan mint egy macska :D
2017. máj. 22. 19:01
 27/61 anonim ***** válasza:
94%

És a férfiak miért járkálnak póló nélkül, ha gusztustalan sörhasuk van?

Nem szép látvány, de lesz@rom, mert nincs jogom hozzá, - ahogy neked se - hogy más embereknek feltételeket szabjak.

2017. máj. 22. 19:03
 28/61 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy jel arra, hogy neki már édes mindegy, minden büszkeségét letette és megy, ha hívják, csak valaki vigye már el.
2017. máj. 22. 19:05
 29/61 anonim ***** válasza:
93%
Narancsbőrös.. jézusom, na és? :D ragyás? Nem olyan könnyű azt eltüntetni. Meg komolyan, lottyadt segg? Még mindig ennél tartunk? Süljön meg a napon hosszú farmerben, vagy mit vársz? Van egy határ rövid gatyában, aminél a rövidebb már tényleg gáz (szerintem), de ha neki ez jön be, akkor nem kell vele foglalkozni. Annyi embernek van striája, nekem is, mégis lemegyek a strandra és bárki láthatja. Ilyenek vagyunk, csoda lenne ha nem lenne hibánk. Miért kell ilyenekkel foglalkozni? :D tök felesleges.
2017. máj. 22. 19:18
 30/61 anonim ***** válasza:
85%
+20-30 kiló súlyfelesleggel valóban kicsit meglepő, de nyílván lekaksizza, hogy mások mit gondolnak róla. Én inkább irigylem őket az önbizalmukért 😊
2017. máj. 22. 19:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!