Most fogok menni 9. -be. És már azon gondolkozok hogy mibe menjek első nap. Mert nekünk az első napon van az évnyitó és utánna 4 osztályfőnőki. És szerintetek mi lenne a megfelelő?
Figyelt kérdés
2017. máj. 21. 17:25
1/8 anonim válasza:
Nem tudom fiú vagy lány vagy-e, de egy teljesen fekete egyszerű nadrág, valami rád passzoló/feszülő fehér ing, lányoknak valami szolid fekete magassarkú, fiúknak valami elegánsabb fekete bőr cipő. Belőtt séró kis smink. Fontos az első benyomás. Viszont kicsit korán van még.
2/8 anonim válasza:
#1-es szerinted a reni fiú vagy lány név?
4/8 anonim válasza:
2. sry nem figyeltem, és hol a te válaszod?
5/8 anonim válasza:
Ünneplő. Neked tetsző fehér ing, alakodhoz passzoló szoknyával vagy nadrággal, lehetőleg fekete cipővel vagy szandállal.
7/8 anonim válasza:
:D Nem csak hogy ünneplőbe, a legtöbb középiskolában "egyenruha" van ünnepségekre. Gimnáziumban matróz blúz, középiskolákban egyen nyakkendő. Először szerintem az év végi bizonyítványodra koncentrálj, messze van még szeptember...
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2017. máj. 26. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!