Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen volt az első napotok a...

Milyen volt az első napotok a gimiben?

Figyelt kérdés
Nekem ma volt :) Nagyon jófejek az osztálytársaim, egyből megkedveltem őket, nagyon sokat nevettünk már ma :D ti hogy vagytok vele?

2014. szept. 1. 17:47
 1/3 anonim válasza:
100%
nem jól, olyan nyomi vagyok, hogy egy ember sem akar velem barátkozni...............
2014. szept. 2. 19:49
 2/3 anonim válasza:
100%

1. napom volt a Móra Ferenc Gimnáziumban. Összeségében jó benyomást keltett, de azért hiányzik a jól összeszokott Józsefes osztály (és az ismerős tanárok is, na meg az ismerős közeg), még annak ellenére is, hogy 5-en is vagyunk abból az osztályból. Most ebben az osztályban 34-en vagyunk, ebből 26 lány. Érdekes felállás!!!

Az osztályfőnökünk Szana Beáta kedves volt, de majd meglátjuk. Ez a középsuli sokkal szabadabb, mint egy állt. isk., gondolok itt a 7.45-8.00 közötti megengedett érkezésre, a szünetekben való szabad mozgásra, telefon használatára. Ez mind +, de a - a tanulásban van. Biztos sokkal többet kell majd. Most nincs biosz, helyette egy 2. idegen nyelv van.

2014. szept. 2. 22:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek:)

#2: Igen, egyetértek :s meg ugye ez a minden napos tesi meg úszás (már ahol).

2014. szept. 4. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!