Milyen nadrág a divat manapság a 20-25 évesek körében?
Szerintem sem divat a halász nadrág.
Vagy hosszú, vagy short legyen. Vagy szoknya.
Nalam a rovid az rovid nadrag, tehat combkozep vagy rovidebb.
A terdig ero vagy az alatti az mar felhosszu,de akkor mar inkabb hosszut veszek.
A magasabb derekú cullotte, capri nadrágok elég divatosak mostanában.
Illetve szerintem ilyen időben inkább a nem farmer anyagú, könnyebb, vászon vagy lenge anyagú nadrágok azok, amik kedveltebbek, akár elég durván bővülő szárral.
De igazából ha bemész egy üzletbe, úgyis látod a választékot, most linkelek egyet neked: [link]
halásznadrág inkább gyerekeknél divat. felnőtteknél annyira nem. főleg nem hétköznapokra.
tényleg csak be kell menni üzletekbe, és amit ott látsz az a divat.
H&M, Zara, Pull&Bear, Stradivarius, New Yorker, Bershka és még sorolhatnám.
Ezek az üzletek alapozzák meg mostanában a hétköznapi divatot szerintem a 20 éves korosztályban. Amiket ott lehet kapni, alapvetően látható az utcákon is, hétköznapi divattermékek. Egyetemista, vagy már dolozó idősebb barátaim is ezekből vásárolnak alapvetően, de mindenki a saját stílusát követi.
Én önmagában leggingset utcára nem vennék fel, nem előnyör szerintem. A bokanadrágok kényelmesek és szellősek tudnak lenni, bizonyos körökben a dzsörzénadrág közkedvelt lehet, én például a streccsre esküszöm, vagy szoknyára. Most nagy divat lett a szaggatott farmerok viselete is, van aki neccharisnyát vesz alá. Nekem ez személy szerint nem jön be, de mindenkinek más a stílusa. Vagy hordj egyberuhákat, legyen az maxi, vagy rövidebb, hétköznapokra is lehet találni, nem csak elegáns változatok léteznek és amellett hogy szellős, nagyon kényelmes és csinos tud lenni. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!