A calvin klein alsókat miért hordja minden pasi úgy, hogy kilógjon a nadrágból?
Ha nem is mindenki, de sokan. Mintha ez előírás lenne. A jó pasikon tényleg szexi, de nem minden pasi olyan jó testű.
Egyébként mit tud a calvin klein, amiért ennyivel többet ér? Vagy csak a márkát kell megfizetni és kész?
Igen, nagyon jó minőségű az anyaga. De részben a márkát is fizeted.
Ha lenne pénzem én is vennék.
De örülők ha egy 500 forintos bugyit megtudok venni nem hogy egy tízezer forintosat.
hát nem tudom, nekem sose volt calvin klein alsóm, ettől függetlenül a boxer dereka gyakran kilóg a nadrágból - egyszerűen azért, mert a boxer gumis, és kvázi súlytalan, míg egy farmer sprőd, nehéz, és az öv tartja a helyén, amit nyilván nem kényelmes túl szorosra húzni, így a nadrág viselés közben lecsúszik 1-23 centit a nap folyamán, míg a könnyű alsógatya a helyén marad. Ennyi a titok
aki meg eleve így veszi fel, az vagy kiéhezett szexőrült gigolo, vagy homokos divatmajom. :D
bocs, 1-2-3
23 centit nem csúszik :D
Nekem is kilátszik (mondjuk nekem jó testem van hozzá)
úgy veszem észre hogy az ilyen korú lányoknak tetszik
15/f
Calvin Kleint hordok amúgy
Talán azért van kint mert Justin Biebernek úgyszintén ki van, de neki a reklam miatt.
Nekem is van CK és más is tényleg jó minőségű és csak ilyen van nekem., én nekem nincs kint sem elől sem hárul.
2## eske. Mert szánalmas márka -, és divatbolondok, azt hiszik attól többek lesznek
Nehogy azt híd, ha megtehetem miért ne vegyem meg a jó minőségű ruhaneműt, bármi legyen is az.
Amúgy nagyon kényelmes!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!