Férfi kistáska?

Figyelt kérdés

Létezik-e olyan férfiaknak való kistáska, ami hasonló célt szolgál, mint a nőknek a ridikül? Olyan, amivel akár valami alkalomra is el lehet menni. Én nagyon szeretem, ha van nálam táska, illetve nagyon nem szeretem, ha nincs. De bárhová nem mehetek hátizsákkal, például bálba vagy színházba. Télen még csak-csak oké, hiszen egy jó kabátnak sok és nagy zsebe van. De a kabát ugye a ruhatárban marad. Akkor minden cuccom is a ruhatárba megy? És mi a helyzet, amikor nincs kabát szezon?

Ha lehet, ne a szakadt övtáskákat ajánljátok.

2017. febr. 27. 23:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Autostaskanak hivjak, de En hasitasit szoktam hasznalni a vallamra dobva.
2017. febr. 28. 09:23
 2/5 A kérdező kommentje:

Láttam boltban, hogy létezik ilyesmi.

De választani nehéz lesz.

Nálam szinte mindig van hátizsák. Néhány apróság mindig van benne. Erre nekem igényem van. A zsákot cserélném divatosabb megoldásra.

Ha túl nagy a válltáska, akkor nem oldja meg a problémát. Ha túl kicsi és nem fér bele semmi, akkor meg minek. Ha nem divatos, akkor sem segít. De az sem lenne jó, ha busis lenne.

Ötletet szívesen fogadok.

2017. ápr. 4. 10:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Férfi oldaltáskára gondoltál már? pl:

[link]

rengetegféle van.

2017. ápr. 4. 14:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, oldaltáskára gondoltam. Azóta vettünk is. Féltem tőle, hogy nagy lesz, de a barátom szerint mehetek vele színházba is. De bulizáshoz tényleg nagy. Kisebbe viszont nem fértek volna bele a fontos dolgok.
2017. ápr. 6. 08:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyikbőr neszesszer:-).
2019. júl. 23. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!