Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok az iskolai...

Mit gondoltok az iskolai egyenruháról? Érdemes lenne manapság bevezetni?

Figyelt kérdés
Elvégre elkerülhető lenne az iskolákban a feltűnősködés, ilyen szempontból mindenki "egyenlő" lenne. Kevesebb cikizés lenne öltözködés terén. Ti mit gondoltok? A mai világban megállná a helyét?

2017. máj. 21. 16:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Iskolás a legnagyobb lányom. Alsós. Nem tartom jó ötletnek. Egyrészt pl az én lányom nagyon szép vékony kislány. Rá aztán bármit lehet adni minden jól áll neki a 28 kilojaval. De van az osztályban 2szer ekkora lány is. Valószínűleg ő nem érezné magát jol ha rá lenne adva valami egyenruha.

Illetve az én lányom szoknyás egyberuhas de van aki farmeres vagy épp melegítőt szeret hordani. Ezek az egyéniség része.

Ha nem a ruhával akkor az alakjukkal tudják egymást cukkolni.. vagy épp cipő telefon táska....gondolom mindent már nem egysegesitenenek....

2017. máj. 21. 22:38
 12/13 anonim ***** válasza:
14%

Nem mindig tudják az emberek, hogy az egyenruha mindig jó üzlet a készítő cégnek. Mert azt nem engedi az egyenruhás iskola, hogy pl. az anyuka vagy nagymama varrja meg otthon a gyereknek. De alakítani mindig kell, azt már szabad, miután fizettek az egyenruháért.

De én helyesnek tartottam az iskolai köpenyviselést, még a tanároknak is. Mert az valahogy nyilvánvalává tette, hogy igazából munkahelyen van a tanuló is, a tanár is. És a köpenyt meg lehetett varrni otthon is, lehetett hosszú ujjú is, rövid ujjú is, ki lehetett élni a kreativitást is.

2017. máj. 25. 05:14
 13/13 anonim válasza:
95%

Angliában járok iskolába és eddig ezeket tapasztaltam:

-mióta ide járok,azóta szeretem a szoknyát,a szabása előnyös,ha valaki hasban erősebb,akkor azt pont hogy eltakarja

-viszont ha egy lány nem akar szoknyát hordani,akkor a nadrág is teljes mértékben rendben van

-az ing jó minőségű,szinte alig látszódik meg ha beleizzadtál

-az egyenruha olyan 100 fontnyi beruházás,viszont erre is lehet igényelni támogatást,ha kell

-itt tényleg nincs kiközösítés,mivel minden órán másokkal vagy együtt,van egy nagy udvar,szóval biztos találsz magadnak pár barátot és ha valakit nem kedvelsz,azt elkerülöd és kész

-viszont a feltűnősködés is megnyilvánul,hogy valaki annyira feltűri a szoknyáját,hogy már szinte a fehérneműje is látszik

-bár a itt legtöbb gyereknek Iphonja van,de akinek nincs,azt se piszkálják érte

2017. jún. 8. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!