Fel merjek venni egy nagy karimájú kalapot? Mennyire
tolerálják a magyarok? Bőv. Lent.
Figyelt kérdés
Csak mert nem nagyon látok ilyen kalapot senkin, és természetesen köztudott, hogy itthon szinte semmit sem tolerálnak.
Kérlek ne írjatok olyan válaszokat, hogy nyugodtan vegyem fel, ha tetszik! Azért csak nem akarok úgy végigmenni az utcán, hogy mindenki röhög rajtam...
Ha valaki esetleg nem tudná, milyen kalapról beszélek, itt egy kép: [link]
2010. máj. 16. 10:21
1/10 anonim válasza:
pedig szerintem ez csak magadtól függ, mert ha tetszik felveszed, és nem érdekel mások véleménye mert ilyen csak neked lesz és tök egyedi leszel tőle :) viszont nem miindenkinek tetszhet szóval szerintem hajrá és vedd meg
2010. máj. 16. 10:29
2/10 anonim válasza:
Nekem pl. nagyon tetszik ez a kalap. Persze nem mindegy, hogy milyen ruhához veszed fel. Biztos, hogy feltűnő jelenség leszel az utcán, de nem azért, mert kinevetnek, hanem azért, mert egy egyéniség mindig kitűnik a tömegből. 26/L
2010. máj. 16. 10:30
3/10 anonim válasza:
Nekem tetszik.Szerintem nyugodtan felveheted.Mondjuk függ attól is,hogy hol élsz pl egy nagyobb városban szerintem jobban tolerálják mint egy kisebb településen.
A negatív példára kitérve ,én pl a múltkor láttam Tescos ilyen stílusú pöttyös kalapban sétálni egy dundi csajt.Amikor levette tök jól nézett ki,de kalapban a nyaka eltűnt valahogy.
2010. máj. 16. 11:22
4/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de "tolerálom".
Mekkora kamu szöveged van! Mi az, hogy tolerál? Aki nem tolerálja, az letépi a fejedről vagy beszólogat? Ugyan már! Amúgy te véletlenül nem magyar vagy?
2010. máj. 16. 11:48
5/10 anonim válasza:
nekem tökre tetszik, de én is nehezen szánnám rá magam. Pedig pl Pesten sztem senkti nem zavarna, ott sokakl több "egyedi ember" van, aki nem foglalkozik a nép véleményével. Ráadásul ez a kalap nem is oylan hú de durván elüt az átlagtól. Vedd fel :D
2010. máj. 16. 12:15
6/10 anonim válasza:
nekem van hasonlóm, és nyáron simán hordom! nem néztek még furán, gondolom akkor te is felveheted :) amúgy pesti vagyok.
22L
2010. máj. 16. 12:53
7/10 A kérdező kommentje:
Én is nagyvárosban élek. Köszi, akkor valószínűleg nyáron fel fogom venni...
2010. máj. 16. 13:12
8/10 anonim válasza:
pedig szerintem nyugodtan vedd fel, ha tetszik! A ruha lényege az, hogy viselni tudd. Ha hülyén érzed magad benne, esetlenül is fogsz kinézni, nagyobb az esélye, hogy beszólnak. Viszont ha büszkén viseled, és tisztában vagy vele, hogy ez neked jól áll, és sugárzik rólad, hogy nem érdekel mások véleménye, sokkal kevesebb megjegyzés lesz:) Én hétköznapokon is elég extrémen öltözködök, hordok kalapokat is (bár nem ilyen stílusút) de nagy karimájút igen (inkább olyan múlt századiakat :)) Bámulni szoktak, olyankor jól visszabámulok és észbe kapnak :)
2010. máj. 16. 13:26
9/10 anonim válasza:
hátszerintem rohadtul gáz nemcsak Magyarországon de Amerikában is. És ha 1szer látnálak az utcán nem szedném le a fejedről, nem is szidnálak érte, de jót virulnék. Dehát ez emberfüggő. És nem vagyok bunkó ember de ami vicces az vicces. Ha neked tetszik vedd fel de nem én leszek az 1etlen aki majd elmosolyodik. A kalap már nem divat:S
L/16
2010. máj. 16. 16:11
10/10 anonim válasza:
ki a sz@rt érdekel h DIVAT-E????? ha te trendi akarsz lenni és tömegjelenség, akkor legyél, de másoknak nem kötelező!!!!!!!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!