Tényleg gazdagnak tűnök így?
Aki 90 ezret keres egy hónapban, annak már gazdagságnak számít egy 3-400 ezres fizetés is, mert Magyarországon nem számít átlag keresetnek. Számomra kocsit sértő lenne ha azt mondanák, hogy de kinyalakodtam magam stb. mert én tudom, hogy megdolgozok a jobb fizetésemért és megengedhetem magamnak ezeket a dolgokat, nem máson kapaszkodtam fel vagy akármi. Miért járjak 5000 forintos kabátban, ha vehetek minőségi kabátot, olyat ami tetszik, és amiben tényleg nem fagyok meg télen? Miért lakjak lakótelepen, ha megtehetem, hogy egy lakóparkban éljek? Szóval érted, azért dolgozunk hogy boldoguljunk, ki így, ki úgy, mindenki a lehetőségeihez mérten. Persze van ez fordítva is, van amire én is sajnálom a pénzt, pedig megtehetem, hogy megvegyem, de inkább egy olcsóbb, viszont hasonlóan jó változatot veszek.
Irigység az egész, nem érdemes ilyen emberekkel foglalkozni szerintem. Elhatározás kérdése, hogy ki hogyan él. Nincs diplomám, magas iskolai végzettségem, de inteligens ember vagyok, van eszem, így elértem valamit az életemben már most fiatalon tisztességes úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!