Derékra kötött pulóver plusz még kabát fősuliban - nem tűnök faragatlannak?
Figyelt kérdés
Állítólag 14.00 fele kapcsolják vissza a fűtést. A plusz pulcsimat
rákötöttem a derekamra, és még az [link] ilyen kabátomat sem vetem le. Szerintem 17.00-ra, nap végére sem lesz meleg.
2017. ápr. 18. 12:23
1/9 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy bent ennyire fazol. Mi mar nem futunk itthon jo ideje, van 16-17 fok es megsem fazok ha felveszek egy melegebb pulovert. Van neked normalis verkeringesed?? A suliban se futenek nalunk annal jobban, hogy 17 foknal melegebb legyen...
2/9 anonim válasza:
Ha fázol, akkor ez van. Senkit nem zavar.
4/9 A kérdező kommentje:
1. kedves válaszolónak, azért a 16-17 fok elég hideg szerintem másnak is. 3. kedves
válaszolónak 176cm 58 kg vagyok vaságy nélkül.
Sajnos ma csak 10.00 fele kezdett langyosodni a rendszer, a rossz szigetelés
miatt nem is nagyon lehet érezni, úgyhogy ma is hosszú ujjú felső+pulcsi+kabi + pulcsi a derekamon, így vagyok.
2017. ápr. 19. 12:20
5/9 anonim válasza:
A te esetedben az 58 ugyanaz, mint másnál az 50 :)
6/9 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös, a kalkulátor, amit néztem, 59 kg-ot írt helyesnek. Mondjuk nem csak én fázok az évfolyamon, de a huzatos termek miatt nem bír bemelegedni az épület. Más is van így?.
2017. ápr. 20. 21:31
7/9 anonim válasza:
176 centihez 76 kg lenne a NORMÁLIS.
8/9 anonim válasza:
Utolsót írta valami dagadt..:D
176-hoz 55 a normális már régóta, igazi szép nő a magasság és súly alapján.
9/9 anonim válasza:
Akkor nekem Felnőtt fizikai munkát végző nőnek teljes munkaidőben, 41 kilónak kéne lennem a magasságomhoz😄😄😄. Szerintem már kórházban lennék. 😄😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!