Ez ciki? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Ha hasonlóan öltözök mint egy sztár.
Nem ugyanúgy,de tőle veszem a mindennapokhoz az öltözési ötleteim.
Köszi a válaszokat.
2016. szept. 3. 20:50
1/6 anonim válasza:
Attól függ ki a sztár és milyen stílust képvisel. Nem kell az iskolákba melltartót és függönyt viselő Kardashian növendék, sem mini Bieber.
2/6 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy hasonlóan oltozkodsz e, hanem hogy szándékosan vagy ösztönösen. Szándékosan nem jó, mert azt jelenti hogy nincs saját stílusod. Ha ösztönös akkor semmi baj nincs vele
4/6 anonim válasza:
*Amúgy mások lehet, hogy rá se jönnének , kitalálhattad magadtól is azt a stílust
Esetleg tetszik a sztárnak a stílusa
Esetleg példaképként tekintesz rá, valami olyat adott pl színész egy lenyűgöző alakítással, vagy énekes egy nagyon szép dallal, hogy nagyon tiszteled őt, és ezért szeretnél rá hasonlítani.
5/6 anonim válasza:
Én is sokszor "híres" emberek outfitjeit próbálom összerakni. Semmi gond nincs ezzel.
6/6 anonim válasza:
Ha neked az tetszik, illik hozzád és nem a majmolás kedvéért öltözködsz úgy, akkor semmi gond vele.
Én is netről szoktam nézegetni összeállításokat, lehet pont sztároké tetszik meg, de ez csak ötletgyűjtés. Nincs semmi baj vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!