Hol lehet pushupos bikinit venni?
Ismet jon a remalmom, a strandszezon es a bikinivasarlas.
Sajnos megutalt a ruhaipar es kezdenek eltunni a pushupos bikinifelsok, szoval ha van tippetek orulnek ha megosztanatok velem :)
A mellem es az onbizalmam aranyos egymassal (nincs) szoval nem 2milimeternyi potlas kene... Hanem komplett cici :(
Helyileg Pesten (nem ott lakok, de raszanok erre egy napot)
A valaszokat elore is koszonom :)
20/L
Calzedonia, Tezenis esetleg H&M.
Vagy ha kockaztatni is mersz esetleg akkor pl. Aliexpressen vannak nagyon szep bikinik.
Koszonom, ment a zold :)
Aaa... Ruhaboltban is kihivas talalni, nem meg netrol rendelni, pedig tenyleg szepek :( sajnos ilyen testtel a valogatast nem tudom megengedni magamnak
Én nem gondoltam volna, de a Decathlonban találtam.
Nekem is kicsi melleim vannak, de én elfogadtam őket, szeretem.
Ez a bikini olyan, hogy a felső része majdnem egy komplett topp. Elöl mell alattól a szegycsontomig végig van anyag, az alsóból francia fazonú, meg normál is van
Ilyesmi, csak jobb :D
Szerintem az ilyen fazon nagyon jól eltakarja, hogy nincs ott semmi, de ki is emeli a vékonyságunkat, a szép vállakat, a derék vonalát stb.
Egyébként szerintem nem éri meg a fake mell, mert az nagyon kiszúrható (főleg bikiniben), és nem néz ki jól, ellenben a kis mellel, ami igenis tud jól kinézni.
Meg kinek akarsz hazudni?
(előző voltam)
Jo neked, legalabb van ;)
Amugy ez a fazon nem tetszik, szerintem nem szep ha igy barnulnek.. Regi bikinim fazonjat majd geprol kikeresem es linkelek egyet geprol
Igen a KIS MELL tud szep lenni, ezzel egyetertek. De tudod az enyem egy masik dimenzioban ragadt, vagy amikor bealltunk a sorba valami szemet ellopta elolem... Ha nagyon erdekel privatba megmondom hogy centiben ez mit is jelent, de hidd el inkabb fake mell mint ez. Eddig soha senki nem mondta meg h a mellem 99%-a szivacs. Sot egyszer meg is dicserte az egyik volt osztalytarsam (poloba voltam), szoval igazabol csak az veszi eszre akin szinten fake mell van ;)
Bocsi, hogy ezt mondom, de ha tenyleg ilyen kicsi lenne a melled, akkor nem all el a push up?
Szerintem is inkabb sima bikinit valassz, semmi baj nincs a kis mellekkel.
De elall, epp ezert nem mindegy a fazon.
A kis mellekkel nincs baj, elobb en is ezt mondtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!