Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Irodában dolgozó hölgyek,...

Irodában dolgozó hölgyek, nektek kötelező a magassarkú, és a harisnya?

Figyelt kérdés
2017. máj. 4. 08:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%

Es mindezt teszitek a nagy liberalizmus es nyugati szabadsag szellemeben , hogy kulonfele koveteleseknek elget tesztek, illetve itt irtak sokan hogy mindenki ugy oltozik ahogy akar es ahogy kenyelmes neki!

Ezekszerint ok hazudtak...

2017. máj. 17. 08:24
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem,de dress code van. Viszont abban megyekbe és jövökel amiben akarok.
2017. máj. 29. 21:01
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Talán ne használj szavakat, melyeknek nem vagy tisztában a jelentésével.

2017. máj. 30. 05:57
 24/29 anonim ***** válasza:
60%

"nem dugdosni kell a testedet, hanem idegeneknek nem mutogatunk nagy felületű csupasz bőrt munkahelyen, mert az intim dolog."

és ha erre a nagy felületű csupasz bőrre rá van húzva a tök átlátszó harisnya, akkor honnan fogja tudni az idegen, hogy ezt most ő nem látja? :D

2017. jún. 21. 10:15
 25/29 anonim ***** válasza:
54%

Meg fogsz lepődni: tök mindegy, hogy egy idegenek mit gondol, hogyan viselkedik stb. Az illemet nem mások miatt tartjuk be, hanem magunk miatt. A magunk viselkedése határoz meg minket, nem a másoké.

Mindezzel láthatólag újat mondtam.

2017. jún. 21. 10:28
 26/29 anonim ***** válasza:
Igen. De nem muszáj magassarkú, lehet lapos is csak elegáns legyen.
2017. júl. 10. 17:02
 27/29 anonim ***** válasza:
#25 tehát ha totál átlátszó ruhadarabot veszel fel, és mindenki ugyanúgy látja a lábad, akkor elég, ha te azt tudod képzelni, hogy nem látják? ez tényleg új :D
2017. júl. 13. 18:51
 28/29 anonim ***** válasza:
nálunk kötelező a szoknya, harisnya, magassarkú az irodában. nagyon szigorúan veszik ezt, de nekem ezzel semmi bajom nincsen, én szeretek így öltözni, nekem ez természetes.
2023. máj. 25. 17:12
 29/29 anonim ***** válasza:
nem tehetik kötelezővé...
2023. máj. 25. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!