Irodában dolgozó hölgyek, nektek kötelező a magassarkú, és a harisnya?
Jujj! Ez az etikett! En leszharom tortenetesen es azert nem kell harisnyaba lenni mert egy barom kitalalta es a tobbi meg folytatja!!
Miert lenne egy lab taszito mert csupasz?? Mindegy ,hogy ferfi vagy noi!
Igy szulettunk igy nezunk ki mindannyian nem kell dugdosni szegyelni.
A gyengébbek kedvéért, azaz külön neked: nem dugdosni kell a testedet, hanem idegeneknek nem mutogatunk nagy felületű csupasz bőrt munkahelyen, mert az intim dolog.
Tudod, ahogy kultúrember színházba nem farmerba megy vagy az ara a templomi esküvőn nincs köldökig dekoltálva, és a vőlegény sem alsógatyában és.
És temetésre sem megyünk fürdőruhában, bármennyire is természetes a test.
Mármint, kultúremberek így csinálják, az ettől eltérő népség a persze nem.
12!
Szerinted a labszar az intim resze a testnek?
Az izompolohoz mit szolsz akkor??
Koszonom a kioktatast az acelbetetes csajok neveben is mert itt irtak paran , hogy bizony szinhazba is ebben a munkavedelmi felszerelesbe mennek,igy aztan ezzel nem csak En vagyok egyedul ekkora paraszt...
14! Mielott alairom a munkaszerzodest elotte arcoskodom es diktatorikus helyre meg nem megyek dolgozni...
13! En kiallok magamert es nem huzom be fulem- farkam es napkozben pedig nem fogok sem oltozni sem vetkozni.
Még egyszer, mert a olvasás sem az erősséged: a bőrt nem villantjuk nem intim helyzetben, mert nem illik.
A kutyát nem érdekli, hogy te és proli haverjaid bakancsban mentek színházba. Egyrészt nyilván gyakran megeshet ez, stílusodból kiindulva, másrészt viszont kidobni valóban nem fognak onnan. Csak te fogsz sutyeráknak tűnni. Persze, csak nyugodtan.
16! Akkor menjel csadorba vagy burkaba es akkor nem lesz gond az etikettel, megjegyzem En a ket vegletet ruhellem a te fajtadat aki az etiket nelkul nem tud letezni es ki sem megy az utcara meg a trampli ferfi ruhas noket a bhuuzis oltozetukben.
17! Mibol gondolod , hogy ferfi Vagyok??
Etikett: két té. Nem, annak semmi köze a csadorhoz, azt nem követeli meg az európai öltözködési kultúra. És annak sincs ráhatása semmire, hogy neked mi tetszik vagy mi nem.
Nem kötelező de elvárják, hogy hordjak. Nálunk is inkább az van, hogy mit nem szabad. Én szeretek csinosabban, elegánsabban öltözködni, így engem nem zavar ha szoknyát harisnyát kell hordjak.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!