Irodában dolgozó hölgyek, nektek kötelező a magassarkú, és a harisnya?
Miert lenne az?
Piszok kenyelmetlen parositas a ketto, neha szoktam igy oltozni , de delutan alig varom, hogy szabaduljak toluk.
N/31
Nem, de mi csak nagyon ritkán találkozunk személyesen ügyféllel.
Nálunk nincs dresscode a munkahelyen. Általában sima nadrágban vagy farmerban járok inggel vagy valami más felsővel. Az utcai cipőt meg le szoktam bent váltani papucsra.
"Meztelen labbal nem illik villantani? Es mi a helyzet a felhosszunadragos pasikkal vagy akiknek tul rovid a nadrag szara es amikor le ul akkor felhuzodik es latszik a labszara?"
Semmi nincs velük, megjegyzem, szerintem a bokavillantós férfinadrágok sem elegánsak.
Viszont nőknél tényleg nem elegáns harisnya nélkül lenni, ez az etikett része. (Most nyilván nem egy hétköznap vagy strandra járós ruhánál kell erre gondolni.(
Értelemszerűen a dresscode a férfiakat is hasonlóan szigorú szabályokkal köti.
Nincs így leírva, hogy "kötelező a magassarkú", de ha csak nem vagy 180 cm, furán néznek rád balerinacipőben.
Mondjuk nekem a harisnyával több bajom van, mint a magassarkúval, még télen is szívesebben járnék meztelen lábbal, mint egy üvegszálas harisnyával, ami mintha ott se lenne (nem melegít), de legalább csúszik benne a lábad, és dörzsöli a combod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!