Farmer otthoni viseletnek? Ti szoktatok otthon farmert viselni ha nem mentek sehová vagy csak én vagyok ilyen?
nekem nincs is melegítő nadrágom..
21/F
Én általában azt használom itthon, normálisan néz ki, és kényelmes (persze nem két számmal kisebb, mint ami a méretem, hanem megfelelö nagyságú).
Melegítöm nincs, mert egyrészt ronda, másrészt igénytelen, harmadszor meg nem kényelmesebb.
A melegítö - mármint ami tényleg rendesen néz ki -, nem otthonra való, hanem sportöltözet. Amit meg otthon szokás használni, abban mindenki rondán néz ki. (A férfiak meg vagy vakon szerelmesek még, és akkor mindegy, mi van a nön, vagy látják ugyan, hogy olyan benne a nö, mint egy zsák krumpli, de nem mernek szólni, mert akkor jön a hiszti.)
Én nem, mert nekem nem annyira kényelmes, mint egy pizsama mondjuk. Még egy viszonylag sztreccsesem, gumisabb farmer is azért elég szűk, és szerintem nem túl egészséges, ha még otthon is nyomja az embert.
Ha téged nem zavar a farmer, akkor viseld azt, én speciel nem szeretem otthonra.
Hihetetlen diszkomfort érzetem van, ha itthon farmert viselek. Rövidnadrág a kedvencem . Télen megy a fűtés, nyáron meleg van, köztes időben meg aláöltözőt veszek alá.
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!