Mennyire "gaz" ha ferfikent noi ruhakat hordok?
"3-as!
Igen a pulover meg a farmer nem csak noi ruhadarab , de akkor azok a lanyok akik ugyanezekbol hordanak ferfit , Ok miert teszik?"
Szövegértés... De megpróbálom elmagyarázni: a farmer és a pulóver nem az a klasszikusan női vagy férfi ruhadarab. Ráadásul gyártanak belőle külön nőit és férfit is. Ez kb. olyan, mint ha azt kérdezted volna, hogy ciki-e a karóra... Abból is van sokféle.
"Nem jol gondolod a harisnya az vekony nejlonharisnya , mert ha tajekozott lennel akkor tudnad , hogy 1996-ota gyartanak ferfi nejlonharisnyat csak horribilis aron es szinte keves kulonbseg van a noi kozott de az olcsobb es azert maradtam annal!"
Oké. Aláöltözetnek is hívják ezeket. Férfiak esetében inkább így hívják (legalább is inkább ezzel találkoztam). Mintha azt mondanád, hogy bugyit hordasz: ott se szoktuk így használni, hanem azt mondjuk, hogy alsónadrág.
A szovegertes nalad sem megy mert utanna megindokoltam , hogy ok rendben van hogy van noi es ferfi gatya meg pulcsi , de valamiert kimondottan az ellenkezo nemet veszik meg!
Ertheto? Okoska...!
Alaoltozet? Nem mindegy ? Harisnya vagy leggings?
Pedig sok no mondja a bluzt ingnek, a blezert zakonak mikor zakot a ferfiak viselnek.
A nadraggal nincs gondod? Annal nincs ferfi neve meg noi? :)))
5!
Ezzel a megfogalmazasoddal surun latogatod a bi es leszbi kategoriat is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!