Mennyire "gáz" ha nőként többnyire fiú ruhákat hordok?
Nem mintha zavarna másoké, de szeretek őszinte, személyreszabott véleményeket hallgatni. :)
Sosem voltam az a barbi-babás kislány, pónijaink voltak, öcsémnek meg dínói (mindig póni vs. dínó harc volt xd).
Szerintem sokkal kényelmesebb a férfi ruha. Pl.: tele van zsebbel a nadrág. (3/4-es.) Én nem szeretem, ha "pont jól" fel van húzva, pl. pont tapadjon fenékre stb... jobban szeretem ha kicsit lóg, és nem csak ott, hanem lábszáron is. Felsőkben meg leginább rock-bandásosak vannak. (+egy Első Emelet-es! :D) A kabátomat egy nem hogy lány, egy fiú sem irigyelné meg. xd
Tehát... Elképzelve mennyire vagytok előítéletesek az ilyen lányokkal? :) (Többnyire férdi vélemények érdekelnek, de hölgy is írhat...) Előre is köszi!
szabászatilag más a férfi és a női nadrág, sztem előnyösebb, ha nőit választasz :)
anyám varrónő, és mondta, hogy a klasszikus szabászat szerint a férfinadrág egyik szára mindig hosszabb 1 cm-rel, mint a másik. nem beszélve a fordított gombolásról.
a férfiruha meg a fiús ruha nem ugyanaz sztem :) a mai divat megengedi, hogy nők gond nélkül hordjanak fiúruhákat, és nem tűnik fel senkinek. nekem pl. tetszett, mikor nők hordtak nyakkendőt mellénnyel, pl. az annie hall c. filmben diane keaton fantasztikusan csinos volt.
Nevezd át a "férfi" ruhát "uniszex"-szé és megszünik "gáz"-nak lenni.
Az úri nő megmerad annak férfi ruhában is, míg a sarki csaj hiába vesz fel csicsás női ruhát, akkor sem lesz úri nő!
Majd jönni fog ide válaszolni zoliman és a a másik ratyi, és azok majd megmondjak, hogy nagyon gáz vagy... (minden hasonló kérdésnél ezt csinaljak).
Amúgy alapjaraton azt gondolom, a jó ízlés határain belül hord amit akarsz.
Ebbe egy laza gatya simán belefer de mondjuk egy leggings egy ferfin már nem.
Tény hogy nem vagy egy nőies nő, én férfiként nem preferálnám a stílusod, de nyilván van olyan akinek tetszik. De a legfontosabb hogy magadnak tetszel :)
Őszintén?
Ki,az aki a gombolást megfigyeli egy ruhán?
Én vettem már fel elvileg női felsőt,azért mert kicsi volt,én meg S-es férfi méretet ritkán találok,mivel alacsony vagyok.
A női nadrágban az zavar csak,hogy mivel balkezes vagyok,így fura,hogy nem baloldalon van a gomb..
Semmi gond a linkelt nadrággal, én is szoktam ilyet hordani.
Szerintem az a lényeg, hogy a jó ízlés határain belül mindenki azt vegyen fel, ami neki kényelmes. Meg persze azért vannak közösségi íratlan szabályok. Én sem veszek fel kiskosztümöt minden egyes nap, de pl. esküvőre, Operába se megyek zsebes gatyában, mert nem odavaló.
De ez egy női vélemény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!