Fiatal srác ruhabolti eladók mi alapjan tegeztek v. Magaztok egy 30 40 kozti nő vásárlot? Hm c@a bershka
Nem vagyok ruhabolti eladó, sőt, a bolti tegeződés feltétlen híve sem, kivéve fiatal férfi eladó-fiatal férfi vevő közt, ott normális.
Ettől függetlenül egyrészt szerintem a nő modorától, viselkedési és öltözködési stílusától függ (ha azt olvassa le a fiú, hogy fiatalos és laza, tegezi, ha azt, hogy komoly és távolságtartó, magázza) - És persze van olyan eladó, aki néha rosszul méri fel a helyzetet, ilyenkor szokott a vevő kiakadni.
Másrészt a bolt üzletpolitikájától is függ: Ha központilag tegeződés van kiadva, vagy magázódás, akkor az eladónak eszerint kell viselkednie, lehet, hogy magánemberként másként tenne.
nézd, a fiatal húszéves srácok előbb-utóbb óhatatlanul magázni fognak majd - viszont a harmincasok-negyvenesek egyre komolyabban vesznek majd ezzel párhuzamosan.
Szerintem az idő ebben az évtizedben neked dolgozik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!