Srácok ez nektek tetszik? (kép)
Figyelt kérdés
Imént láttam egy lányon ilyet és nagyon nézték ők a fiúk! Mondjuk alapból egy gyönyörű lány volt szóval nem tidom, hogy a lán yvagy a harisnya miatt.
2017. ápr. 17. 19:41
1/10 anonim válasza:
Azért nézték mert látták mekkora kretén
23/F
2/10 anonim válasza:
igen, tetszik. én is meg szoktam nézni a lányokat, akiknek ilyen harisnyájuk van
4/10 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik... Megnézném, mert érdekes és mert ritkán látni ilyet, de szerintem túl kislányos. :D
Lehet, hogy sok fiú nem azért nézte, mert tetszett neki, hanem mert érdekes és kitűnik a tömegből...
6/10 anonim válasza:
Aha, ismerek is egy olyan csajt, akinek van is ilyesmije :D
7/10 anonim válasza:
ezen a honlapon miért nem tud SENKI normálisan linket küldeni? meg azt is észrevettem, hogy képet feltölteni se sikerül normális oldalakról, csak a képfeltöltés.hu-ról, ahol elavul pár hét alatt és nem jeleníti meg...
8/10 anonim válasza:
Mert az itteniek nagy része egy elmebeteg.
9/10 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön,vicces,mókás vidám csajszi lehet a viselője.
10/10 anonim válasza:
Hát nem néz ki rosszul,de ahoz rajtad is látnunk kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!