Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok mit teszek ha egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok mit teszek ha egy lány tapad tapad rátok ezerrel de nektek nem tetszik? 18l

Figyelt kérdés
2016. nov. 22. 21:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
hát valahogy lerázom majd megunja :)
2016. nov. 22. 21:49
 2/15 anonim ***** válasza:
85%

Vagyok annyira s**gfej hogy ne ragadjon rám

Ha meg még is akkor megkèrem a kezét.. attól minden nő menekül:D

2016. nov. 22. 21:50
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Megmondom neki, hogy nem az esetem, és az se jön be ha egy lány kapálózik utánam..
2016. nov. 22. 21:50
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

egyik munkatársnőm csinált ilyet.

jött utánam mindenhova,behajolt az arcomba amikor csináltam valamit,mindig kérdezett valamit.

aztán egyik alkalommal finoman eltoltam magamtól,mert már olyan közel volt,de úgy,hogy az egyik mellét fogva toltam.

gondoltam ettől majd megsértődik,vagy valami én meg tudom majd azt mondani,hogy véletlenül értem éppen ott hozzá.

de nem.

felragyogott kinyomta a mellét és kérdezte,hogy szerintem jó-e.

én meg akkor elkezdtem fogni a másikat is és mondtam-hm...nem olyan rossz,nyomd ki jobban.-kicsit fogdostam aztán elfordultam.

még aznap elcsíptem a vécében,benyúltam a bugyijába és a kezébe adtam a farkam.

aztán ezt játszottuk pár hétig,de mivel dugni nem akart,mert hogy az már megcsalás férjnél volt,ezért utána hanyagoltam.

2016. nov. 22. 21:57
 5/15 RRR ***** válasza:

én őszintén megmondanám,hogy nem

egyikünknek sem jó a hamisság

2016. nov. 22. 22:00
 6/15 anonim ***** válasza:
azzal szűrök h közlöm velük a valóságot..attól mindig megijednek és soha többé nem beszélnek velem
2016. nov. 22. 22:19
 7/15 anonim ***** válasza:
Megmondom neki öszintén, hogy nincs esélye.
2016. nov. 22. 22:41
 8/15 Lassmich Ruhe ***** válasza:
Én kicsit diszkrétebb vagyok, megpróbálom finoman kerülni, ha mindenáron összehoz így is minket a sors egy helyre, akkor nem venni róla tudomást. Ha ezekből a jelekből sem veszi a lapot, akkor jön a rideg verbalitás lefagyasztó valósága.
2016. nov. 22. 22:46
 9/15 anonim ***** válasza:
Szépen leépítem, hogy kerülöm amennyire tudom, aztán ebből venni szokták a lapot.
2016. nov. 22. 22:52
 10/15 anonim ***** válasza:

Ez a fajta viselkedés nagyon gáz egy lánytól... Taszító,ha egy lány tapad, még akkor is elküldenélek, ha tetszenél.

Tartást szerezz be!

2016. nov. 22. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!