Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok mit teszek ha egy lány tapad tapad rátok ezerrel de nektek nem tetszik? 18l
Vagyok annyira s**gfej hogy ne ragadjon rám
Ha meg még is akkor megkèrem a kezét.. attól minden nő menekül:D
egyik munkatársnőm csinált ilyet.
jött utánam mindenhova,behajolt az arcomba amikor csináltam valamit,mindig kérdezett valamit.
aztán egyik alkalommal finoman eltoltam magamtól,mert már olyan közel volt,de úgy,hogy az egyik mellét fogva toltam.
gondoltam ettől majd megsértődik,vagy valami én meg tudom majd azt mondani,hogy véletlenül értem éppen ott hozzá.
de nem.
felragyogott kinyomta a mellét és kérdezte,hogy szerintem jó-e.
én meg akkor elkezdtem fogni a másikat is és mondtam-hm...nem olyan rossz,nyomd ki jobban.-kicsit fogdostam aztán elfordultam.
még aznap elcsíptem a vécében,benyúltam a bugyijába és a kezébe adtam a farkam.
aztán ezt játszottuk pár hétig,de mivel dugni nem akart,mert hogy az már megcsalás férjnél volt,ezért utána hanyagoltam.
én őszintén megmondanám,hogy nem
egyikünknek sem jó a hamisság
Ez a fajta viselkedés nagyon gáz egy lánytól... Taszító,ha egy lány tapad, még akkor is elküldenélek, ha tetszenél.
Tartást szerezz be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!