Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nektek hogy tetszik ha oralisan csinaljak nektek? Es hol szeretitek ha feláll? 17\L
Figyelt kérdés
Gyengeden lagyan ? Vagy kemelyen?2016. jan. 21. 19:09
1/9 anonim válasza:
Lagyan kezdve kemenyen befejezve lagyan levezetve 23 f szeretnel gyakorolni?
3/9 anonim válasza:
bő nyállal, szűk szájjal, fogazásmentesen. Először kezd a heréimnél. Masszírozgatod, markolgatod, csókolgatod, szívogatod őket, be is kaphatod. Közben a másik kezeddel szépen rámarkolsz felülről a péniszemre és elkezded alulról felfelé végighúzni a nyelvedet rajta. Mikor odaérsz a makkomhoz, közben húzgálod a bőrt a farkamon, tekergeted finoman, a makkomnál kezd el nyalogatni a fitymafékemet, de közben engedd is el olykor a farkamat, hogy csak a száddal dolgozz rajta. Nyomhatod is egy ponton a nyelved hegyével a fitymafékemnél sűrűbben, mert azt imádom. A másik kezed mutatóujjával is megmasszírozhatod azt. Közben térj a lényegre, kezd el körkörösen nyalogatni a makkomat, bekapni, a szájüreged oldalához szorítani, szívogatni is kicsit, miközben egyik kezeddel továbbra is masszírozod a heréimet. Kezd el bőszen szopogatni a makkomat, csapkodd is a szádhoz, végighúzom az ajkaidon, arcodhoz is csapom néha. Szopjad keményen, majd kapd mélytorokra is, de jó bő nyállal, rá is köphetsz előtte. A lényeg, hogy kiszámíthatatlan legyél ritmusilag. Plusz, miközben pipázol, hátam mögé nyúlva izgathatod a se.gglyukamat is, meg is ujjazghatsz. :) Rlem érted kb.
4/9 anonim válasza:
Hardcorban szeretem a legjobban. A kemény menetnél szét alázhatja a farkamat. Köpheti stb...
33/F
5/9 anonim válasza:
Keményen szeretem.
Golyószopkodás, harapdálás, fogazva, elélvezésem után is folytatva, stb.
6/9 anonim válasza:
Lágyan, finoman kezdve, majd kicsit keményebben folytatva élvezésig.
Mindegy hogy hol. De viszonzom is nyalással!
7/9 anonim válasza:
Tetszik, szeretem. Cserébe én is nyalok neki élvezésig.
Bárhol. f.
8/9 anonim válasza:
"Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."
Jóéjt!
9/9 anonim válasza:
3-as vagyok, elárulná az a nyomi, aki lepontozott, hogy miért? Én legalább leírtam, h szeretem, és hasznos is válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!