Ha nincs jó alakod attól még hordanál olyan ruhákat amiket inkább csak jó alakkal lehetne?
Pl kis mellem van és van jó pár kivágottabb felsőm. Zavar hogy kis mellem van, meg is fogom vsk àltatni de addig is jó lenne hordani azokat a szép ruhákat amiket már megvettem.
Meg vannak haspólóim de nem lapos a hasam. Ti hordanátok nem lapos hassal is? Bár azt annyira nem szándékozom..
És a fenekem sem olyan jó formás mint szeretném, de ameddig dolgozok rajta addig is jó lenne olyan felsőket is hordani ami nem takarja el a fenekem (eddig csak ilyeneket hordtam..)
Ameddig nem jó az alakom addig olyanokat hordjak ami eltakarja a rosszabb részeket, vagy ne érdekeljen mások véleménye úgy ahogy eddig?
Egyébként kicsit körbe néztem és elég kevés lánynak igazán szép formás a feneke, stb és sokan hordanak számukra előnytelen ruhákat
Köszi a válaszokat :)
18/l
Igen, azzal egyetértek, hogy az utcán 90%-ban csak rosszul öltözött, előnytelen sminkben és frizurában parádézó emberekbe botlasz (ennek legalább 50%-a el is hiszi, hogy milyen divatos). Ez van, engem nem nagyon érdekel. Saját magam viszont igyekszem nem visszataszítóvá tenni, ezért úgy öltözködöm, úgy csinálok mindent általában, ami hozzám passzol és a környezetem visszajelzései alapján minden oké is. Olyan ruhát nem vennék meg, ami nem áll jól nekem, hiába tetszik nagyon sok, esetleg még a stílus is közel áll a szívemhez, ha a külsőm egyszerűen azt mondja, hogy nem, azt tiszteletben tartom. Igen, abba a táborba tartozom, akinek ritka ronda feneke van, hiába sportol, az izom nem a barátja, ezért én is általában takarom vagy vannak olyan farmerok, amik egy fokkal előnyösebbé teszik és akkor "vállalom". Egy mellműtétre sajnálnék milliókat, miközben még szülni is szeretnék és annyi minden másra is költhetnék. :) Pedig nekem csúnya, nagy, lógós, de egy kisebbítő melltartó rendbe rakja. :) Viszont nem hordok kivágott felsőket, crop topokat, se rövid nadrágokat.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!