Lányok, nők. Ti megtennétek a párotok kedvéért? Többi lent.
Párom arra kért, hogy zokni helyett harisnyát hordjak. Azt mondta jobban tetszik neki benne a lábam, meg nőiesebbnek tartja ha az van rajtam. Igazából nincs is ezzel gondom, többségben így is harisnyát hordok, szóval nem gond, csak picit meglepett. Nem gondoltam hogy ilyen apró részletre is figyel :)
Ti hogy állnátok egy ilyen kéréshez, simán belemennétek, és lecserélnétek harisnyára a zoknit a párotok kedvéért? :)
ha ilyen elképzelései vannak, akkor nyugodtan vehet nekem néhány különlegesebb darabot. örülnék neki.
nyáron van, amikor semmit se hordok, és nem fogom felvenni pluszban, télen meg ha nagyon hodeg van, vastag harisnya plusz bundás zokni.
egyébként ha valami változtatást kér, attól függ, hogyan mondja.
Ha mezítláb vagyok akkor mezítláb, semmiféle harisnyát nem veszek fel olyankor. A terdfix meg ocsmány viselet.
Mivel amúgy ruhás vagyok így sokat hordok harisnyát, de csak amikor kell. Otthon biztos nem vennék fel, meg akkor sem ha nem indokolt...
Szerintem tedd meg, nekem is nagyon tetszenek a harisnyás lábak.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!