Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nők. Ti megtennétek a...

Lányok, nők. Ti megtennétek a párotok kedvéért? Többi lent.

Figyelt kérdés

Párom arra kért, hogy zokni helyett harisnyát hordjak. Azt mondta jobban tetszik neki benne a lábam, meg nőiesebbnek tartja ha az van rajtam. Igazából nincs is ezzel gondom, többségben így is harisnyát hordok, szóval nem gond, csak picit meglepett. Nem gondoltam hogy ilyen apró részletre is figyel :)

Ti hogy állnátok egy ilyen kéréshez, simán belemennétek, és lecserélnétek harisnyára a zoknit a párotok kedvéért? :)

2017. ápr. 14. 16:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
Mindig igyekszek a párom kedvében járni, de biztos, hogy nem vennék fel nejlon harisnyát, mivel undorodok tőle. Könnyen beleizzad a láb, büdös lesz benne ha sokáig viseled.. de ha neked nem okoz gondot, hogy ezt megtedd érte, akkor nincs ezzel semmi probléma 🙂
2017. ápr. 21. 19:26
 12/15 anonim ***** válasza:
36%
Nem. Akkor hordok harisnyát, amikor akarok :D
2017. máj. 8. 16:58
 13/15 anonim ***** válasza:

ha ilyen elképzelései vannak, akkor nyugodtan vehet nekem néhány különlegesebb darabot. örülnék neki.

nyáron van, amikor semmit se hordok, és nem fogom felvenni pluszban, télen meg ha nagyon hodeg van, vastag harisnya plusz bundás zokni.

egyébként ha valami változtatást kér, attól függ, hogyan mondja.

2017. máj. 8. 18:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha mezítláb vagyok akkor mezítláb, semmiféle harisnyát nem veszek fel olyankor. A terdfix meg ocsmány viselet.

Mivel amúgy ruhás vagyok így sokat hordok harisnyát, de csak amikor kell. Otthon biztos nem vennék fel, meg akkor sem ha nem indokolt...

2017. máj. 9. 06:08
 15/15 anonim válasza:

Szerintem tedd meg, nekem is nagyon tetszenek a harisnyás lábak.

19/f

2018. dec. 8. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!