Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a helyzet a conversel...

Mi a helyzet a conversel minőségi szempontból?

Figyelt kérdés

Megér 17000ft-ot?

Mennyi idő rá a garancia?Valaki már vitt vissza converset?

Minek kell történnie hogy igénybe vehessem a garanciát?(pl.:leválik a talpa vagy kilyukad stb...)

2010. máj. 13. 16:17
 1/9 anonim válasza:
Simán megéri!! ÉN is tavaly vettem egyet és semmi baja. Annyi hogy vigyázni kell rá meg néha letörölgetni.Én szeretem nagyon a Converse-t.(annyit még hogy a tornacipős fajtával semmit sem érsz mert az téleg egy sz*r, de a bőr az tuti választás;) nekem is olyan van:D
2010. máj. 13. 16:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem is Converse van, de sportcipő (nem tornacipő). Az előző bírt 3 évet, annyi a baja, hogy lekopott az orra és nem tudom javítani (szürke), a mostaninak 2 év után szintén ez a gondja, de fekete, kiboxolva nem is látszik.

Ja és legtöbbször ezt hordom, szóval eléggé volt strapálva.

2010. máj. 13. 17:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Hány év garanciát vállalnak rá?
2010. máj. 13. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:
talán fél év
2010. máj. 13. 17:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én régi Converse utcai cipőm (nem az a tornacipőszarság), 2 és fél évig simán bírta, csak a talpa kopott le.
2010. máj. 13. 18:54
 6/9 A kérdező kommentje:

miért mondjátok azt a dorkóra hogy szar?

pont olyat akarok venni :D

2010. máj. 13. 19:07
 7/9 anonim válasza:
Nekem a rendes cipője az bírta majdnem 2 évig, de a tornacipő kb 3 hónapig..
2010. máj. 15. 22:16
 8/9 anonim válasza:
nekem van egy fehér vászont converse cipőm. karácsonyra kaptam. vigyáztam rá meg minden de a varrás tisztára felszakadt. szóval nem is tudom. :S
2010. máj. 18. 13:51
 9/9 anonim válasza:

Nekem az volt hogy meg vettem és tökre kibírta a félévet amíg a gari szolt.

Persze ilyen tornacipő és sima cipő keveréke volt, mikor járkáltam benne azt hittem szőnyegen lépkedek kurv@ jó volt.

Szerettem, de volt egy másik ami meg 2 hét alatt darabokra szakadt :D úgyhogy szerintem ha szerencséd van minőségi anyagdarabot varnak a tiédbe:D ha nem akkor meg varsz belőle nyakkendőt:D

2010. máj. 28. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!