Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért gondolják egyesek, hogy...

Miért gondolják egyesek, hogy egy nő csak sminkben és csinos szoknya, magassarkú kombóban nő?

Figyelt kérdés

Miért tartják igénytelennek azokat , akik nem sminkelnek minden nap és előnybe részesítik a farmer , sportcipőt?

Miért nem nő így egy nő?

:D eskü nem értem ezeknek az embereknek a logikáját

2017. ápr. 9. 18:49
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
84%

Az, hogy valaki hogy öltözködik még mindig az adott ember magánügye. Ha valaki a magassarkút és a szoknyákat részesíti előnyben akkor viselje azt, ha valaki meg az adidas superstart meg a haspolókat szereti akkor azt fogja hordani.

Egyiktől sem lesz több vagy kevesebb az ember.

Mivel nem a külső hanem a belső a fontos.

Legalábbis számomra, meg még jópár ember számára.

Valószinűleg én írtam azt, hogy volt rá példa, hogy szinházba Martens bakancsban mentem.

Egy Frenák Pál darabon voltam így felöltözve, meg egy másik kortárs darabra is így mentem.

Szerintem ma már annyira nem számít, hogy ki, hogyan öltözik fel egy modern darabra.

Hozzá teszem, hogy nagyon minimál stílusú és letisztúlt ruhák voltak rajtam a bakancs mellett. Monokróm szinvilágú volt az öltözékem, igy ezáltal elegáns tudtam lenni, a bakancs ellenére is.

A többi néző közül ki is lógott volna az aki rém elegánsan van felöltözve.

Ha kiállításmegynyitóra megyek akkor is hasonlóan öltözök fel.

Ismerem az etikettet. Ne aggódj, ha operába megyek akkor nem szoktam bakancsban lenni. Bár ott sem vágom teljesen puccba magam és nem parádézok, ilyen-olyan rém elegáns cuccokba.

És igen szűk látókörű vagy, mivel itt hirdeted, hogy a férfiakat, hogy lenézik, ha skiny nadrágot hordanak, de azt a nőt aki sportosabban van felöltözve vagy bakancsot visel már egyből le tramplizod meg igénytelenezed, meg melegezed.

Mert neked, a magassarkún múlik, hogy nőies e valaki...

Ehhez már nincs is több hozzáfűznivalóm.

Folytasd, csak a nőgyülölős hülyeségeidet (itt pics*ztad le a legelején a női hozzászolókat akiknek a véleménye neked nem tetszett)

Tudod szánalmas vagy.

Hagyom is a dolgot mert nem fecsérlem ilyenekre az időm mint amilyen te vagy.

2017. ápr. 14. 09:45
 32/38 anonim ***** válasza:
3%

Arra meg azert valaszolnal,hogy ha szerinted nem a ruha teszi az embert akkor miert mondjak sokan,hogy az elso benyomas szamit??

Tehat ha En most randiznek lanyokkal es meglatnam a te fajtadat egy trampli acelbetetesbe az elso randin haaat biztos egy percnel amit a bucsura szannek nem fecserelnek rad!

A parm fel tudott oltozni elegansan noiesen es magassarkuba amitol egybol levett a labamrol es azota is igy oltozik mikor megsunk valahova mert tudja hogy igy jar a kedvemben.

Jopar eve egyutt vagyunk es meg mindeg rajongasig szeretem mert van kisugarzasa ,egyenisege es tud oltozkodni.

2017. ápr. 14. 13:52
 33/38 anonim ***** válasza:
13%
En lattam tegnap a varosban egy lila haju bakancsos nevezzuk lanynak, haaat abban a bakancsban semmi nem latszott noiesnek tenyleg undorito volt a jarasa igenytelen es trampli benyomast kelt,de noieseget aligha sugarzott...
2017. ápr. 15. 16:16
 34/38 anonim ***** válasza:
43%

#33 biztos nem másnak akar tetszeni, neked, hanem akikhez tartozik stílusban.

Vannak akik vmi stílust követnek, vannak akik qvásan öltöznek, van akik tramplin, a legtöbben pedig egyformán. Nekem pl az egyformán öltözők röhejesek, főleg a pasik, miért jó ez, hogy egy részük farmer+poló, edzőcipőben, másik részük meg alkalmi öltözetű üzletiesben jár? Ez a 2 véglet van.

2017. ápr. 15. 16:50
 35/38 anonim ***** válasza:
45%

Ami a pasikat illeti teljesen megertelek mert mind ugy nez ki mintha egymas tukorkepei lennenek! Unalmas,egyhangu,fantaziamentes az oltozekuk.

Viszont kedves 34-es nem erted a lenyeget!

Amit En eszrevettem az az hogy ha egy "tukorkep" ferfi megunja a sablonossagot es elteroen kezd oltozkodni akkor itt a legtobben lehomarozzwk es bele kotnek!

Amit En azert utalok mert ugy vettem eszre,hogy egyoldalu a dolog,tehat csak a fiukat sertegetik es ugy gondoltam billentek a merleg nyelven En a lanyokat kezdem sertegetni!

2017. ápr. 16. 13:31
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy szerintem a színhàzba bakancsban jàràs az èn kommentem is lehetett. :D

Èn komoly darabra mentem egy nôies, barna ès kecses bôrbakancsban. Nem tudom, nem èreztem magam tramplinak.

Ès nekem is van baràtom, akivel szeretjük egymàst, ès nem kiegèszítôkènt akar mutogatni. :)

2017. ápr. 18. 08:36
 37/38 anonim ***** válasza:
0%

Eleg nagy tiszteletlensegre neveletlensegre vall ha valaki nem ugy oltozik ahogy illene oda ahova illene!

Gondolom te is tizen huszoneves korosztalyba tartozol, akik az oltozkodest legalabb annyira felvallrol kezelik mint a szexet..

Kar hogy meg nem fejlodott ki a szeperzeked sem neked sem a parodnak akinek ezek szerint mindegy kivel mutatkozik mert nem buszke a megjelenesere csupan "arra" a dologra csak hasznalja...

2017. ápr. 18. 08:57
 38/38 anonim ***** válasza:

Hogy jön az öltözködéshez a szex?

Már megint általánosítasz és itélkezel, a tizen-huszon éves korosztályt meg lenézed...

Tudod, attól, hogy valaki nem úgy öltözködik mint ami neked megfelel, még nem lesz igénytelen.

Minden embernek más az izlése ilyen téren is. És ez egyáltalán nem baj.

Nem mindenki csak villogni és parádézni akar a párjával, felszínes módon.

Az első benyomás meg nem az öltözközködés alapján történő itélkezést jelenti.

Értelmes ember nem itélkezik rögtön

külső alapján.

Az első benyomásnál sokkal többet számít az ember kisugárzása, a gesztusai, beszédmodora mint az öltözködése.

2017. ápr. 18. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!