Miért gondolják egyesek, hogy egy nő csak sminkben és csinos szoknya, magassarkú kombóban nő?
Miért tartják igénytelennek azokat , akik nem sminkelnek minden nap és előnybe részesítik a farmer , sportcipőt?
Miért nem nő így egy nő?
:D eskü nem értem ezeknek az embereknek a logikáját
Férfiként írok
Szerintem amúgy nagyjából mindegy amíg igényes.
Bevallom nekem is jobban tetszik egy lány magassarkúba, egybe ruhában vagy olyan balerina cipőben mint pl acélbetétestben. Nem a kur-vás cuccokra gondolok, vannak ezekből is normálisak, de egy szép lány tornacipőben farmertben is szép.
Nekem inkább az ilyen stílusmániás nők/lányok nem jönnek be. Rapp sapka, fröccsöntött szemüveg fuckos póló stb. Az ilyenektől ódzkodom is.
De mondjuk az is igaz hogy 2 csinos lány közül előbb odamennék ahhoz akinek sima ruhái vannak (érts a lányosat amit írtam, vagy a farmert tornacipővel) mint bármilyen más kur-vás hypster meg mit tudom is én milyen nőhöz.
Szerintem a legjobb amikor egy lány nem egy stílust követ és nem hiszi el magáról hogy ő már pedig mennyire ért hozzá hanem egyszerűen szépen öltözködik.
Valakivel osszekeversz mert En is lattam hogy mas is all 31 ponton es az En felesegem egy noies no akire nagyon buszke Vagyok mivel megveti a hozzad hasonlo oltozetu noket es O visel harisnyat , magassarkut es elegans ruhakat.
Irtad hogy van aki egeszsegugyi okok miatt nem hordhat magassarkut!
Igen lehet. De egy katonai acelbetetesbe rohasztani a labat egesz nap maximum arra jo hogy kesobb a gombatol es az eros labszagtol probalj megszabadulni!
Amugy egy magassarku viselese indokolt es elnyosebb a varosba , de bakancsba maximum az erdobe kirandulni megyunk mert nem hinnem hogy tudnal mondani kulonosebb okot hogy a varosi kozlekedes soran miert kene viselni es a nyari szezon alatt meg vegkepp indokolt...
Nem mondta senki sem, hogy nyáron is bakancsban vagyok. Ezt nem tudom, hogy honnan szedted.
Egyébként a legtöbb acélbetétes bakancs bőrből készült és szellőzik tehát még csak bele sem rohad az ember lába.
Én valamiért nem tartom túl praktikusnak az egyszerű városi mindennapokban a magassarkú viselését. Nem lenne túl kényelmes ebben futni a reggeli csúcsforgalomban a busz után, vagy a belvárosban a macskaköveken sétálni.
Az a baj, hogy te egyből támadod azt aki nem a szokványosan nőies stílust képviseli, hanem egy kicsit extrémeb, esetleg valamilyen szubkultúra része.
Vagy szeret sportosan öltözködni.
Tudod ettől nem lesz kevésbé nőies és igényes az ember.
Még mindig nem a ruha teszi az embert.
Nem a magassarkútól és a szoknyáktól lesz valaki nő.
A nőiesség nem a külsőségekből, hanem a belső tulajdonságokból, a kisugárzásból fakad.
Azért vagy büszke a feleségedre mert megveti az általad tramplinak és igénytelennek titulált nőket?
Ez nem semmi...
Nem azt irtam hogy konkretan te viseled nyaron de van par elvetemult aki igen!
Es mi ra a magyarazat , hogy az utcan ezt viseled? Munkavedelem?
Netan a labadra esik egy tegla...?
Es miert ne lennek buszke a paromra hogy egyetert Velem?
Orulok, hogy nem igenytelen az oltozkodesere!
Ezt nevezed extremebb oltozetnek? Szubkultura resze hogy egy csoppet sem noies az ami a labadon van?
Ennyi erovel En is tipeghetnek noi magassarkuba es hirdethetnem az iget hogy szubkulturam resze az extremitasom!
Ha kenyelmesen szeretnel futni busz utan vagy csak kozlekedni akkor miert pont egy egyatalan nem kenyelmest valasztottal?
Mert ugye egy magassarku is tud kenyelmes lenni ezt a paromtol tudom csak nem gagyikat kell vasarolni! Ugy mint bakancsbol.
Viselhetnel sima bor vagy sport cipot is.
21!
Pont az utolso mondatodban van a lenyeg!
Szerinted acelbetetesbe lehet szepen oltozni?
Abban noies minden no?
Korantsem hinnem...
Igen a metál szubkultúrához az acélbetétes bakancs is hozzá tartozik.
Én az elött is hordtam bakancsot, hogy metált hallgattam volna.
Azért mert nekem ez jobban tetszik mint mondjuk egy magassarkú.
De nem mindig csak bakancsban vagyok, tórnacipőt is szivesen hordok.
Egyébkénta bakancs az egyik legkényelmesebb lábbeli, csak elöszőr be kell tőrni.
Nem is érzi az ember nehéznek az acélbetét ellenére sem (meg aztán van olyan is amiben nincs is acélbetét)
Ráadásul én sokszor budapest agglomererációs körzetéből járok be a belvárosba, vonattal.
Télen ha nem lenne rajtam bakancs akkor csak nagyon nehézkesen tudnék kijutni az állomásig a saras főldúton. Ugyan ez van akkor is ha csak az esső esett.
Bakancsot mind a két nem részére gyártanak. Tehát nem férfi/férfias lábbeli.
Vannak olyanok is amik csak nőknek készűlnek (a fazonjuk és a díszítésük miatt) és vannak uniszex bakancsok is.
Nem a ruházat miatt nő egy nő. Vagy férfi egy férfi.
Nem tudom miért kell folyamatosan próbálkozni oltogatni a másikat. Nem is láttad még soha az életben, így nem tudhatod, hogy milyen vagyok, hogy hogyan öltözködöm. Csak annyi infód van rólam, hogy acélbetétest hordok. Ettől az egyetlen egy dologtol lettem elhordva minden nevetséges szarnak...
De tudod mit, leszarom. Utálkozzál csak nyugodtan az acélbetétes bakancs miatt it a gyakorin, meg üldözzed az uniszex ruhákat.
Próbálj oltogatni másokat egész nyugodtan..
Csak önmagadat teszed nevecségessé, mert egy szemellenzős szűk látókörű begyöpösödöt gondolkodású valaki vagy.
Szerintem ne mások öltözködésével és oltogatásával legyél elfoglalva, hannem azzal, hogy moderálod magad, és megtanulj egy emberi beszédstílust, és felszedj magadra némi műveltséget.
Mert egy művelt ember nem az öltözködés alapján ítél.
És nem pocskondiázik másokat. Ja és nem gondolja azt, hogy az ő izlése a mérvadó.
Hat igen!
Megint csak beigazolodott a megfigyelesem miszerint ha valaki szarul es izlestelenul oltozkodik, ahelyett hogy ezen elgondolkozna ha mar felhivtak ra a figyelmet es valtoztatna ezen hogy ne tegye magat nevetsegesse inkabb visszatamad!
Ez itt bevett szokas!
Egyebkent annyit elarulok neked hogy En is metalt hallgatok, a kemenyebbik mufajbol es erdekes mod rajtam nem latszik mert nem erzek kesztetest hogy hirdessem az iget...
De ki szerint öltözök szarul?
Csak te és a magad fajta begyöpösödött gondolkodásúak szerint.
Az ilyenek miatt meg nem fogok változtatni!
Egy értelmes ember nem az öltözködés alapján itél.
És még mindig nem te vagy az atyaúriten, hogy a te véleményed legyen az egyetlen, igaz, szent és megkérdőjelezhetetlen.
Ja és enged már meg, hogy miután szinte mindenkit támadsz, aki nem olyan ami megfelel a szűk látókörű gondolkodásod elképzeléseinek, vissza merjek szólni.
Mert ki vagy te, hogy ne szólhasson vissza neked bárki miután te támadod le a másikat?
(Amúgy én is kemény metált hallgatok. Többek közöt black, thrash és death metált.
És nem érzem magamat kevesebbnek bárki mástól amiatt hogy a zenei izlésem a külsőmön is meglátszik)
Én pont fordítva érzem.
Középiskolában végzős vagyok, nagyon szeretem a magassarkú cipőt és az elegáns nőies dolgokat.
A többiek gyakran mégis furán néznek rám, hogy miért "öltözök ki" egy unalmas szürke napon.
Nem azt mondom, hogy a hétköznapi tornacipős összeállítás nem nőies, de egy kicsit akarjunk már különbözni!
Miért kell mindenkinek ugyanolyan fehér színű Adidas Superstar? Sokkal jobban érezné magát mindenki, ha nem azt majmolná hogy éppen mi a legmenőbb, hanem a neki tetsző dolgokat venné meg.
Az a szomorú,hogy a mai tinik a különlegesebb alkalmakkor sem tudnak normálisan felöltözni. Egy nagy múltú színházba képesek bemenni szakadt farmerben és haspólóban.
Na 28-as! Itt egy igazi NO a 29-es szemelyeben!
Es csak meg annyit fuznek hozza hogy itt olvastam volt olyan igenytelen csaj aki bakancsba ment szinhazba!
De persze a tramplik kozott ez tok termeszetes hogy nem adjuk meg a tiszteletet es nem ismerjuk az etikettet!
De En vagyok a szuklatokoru..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!