Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért gondolják egyesek, hogy...

Miért gondolják egyesek, hogy egy nő csak sminkben és csinos szoknya, magassarkú kombóban nő?

Figyelt kérdés

Miért tartják igénytelennek azokat , akik nem sminkelnek minden nap és előnybe részesítik a farmer , sportcipőt?

Miért nem nő így egy nő?

:D eskü nem értem ezeknek az embereknek a logikáját

2017. ápr. 9. 18:49
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindazoknak, kik a kérdésemre válaszoltak! :)
2017. ápr. 9. 20:40
 12/38 anonim ***** válasza:
87%

Mert nem fogták fel, hogy a 21. században már nadrágot is hordhat a nő és úgy is lehet csinos, nőies.

Szimplán nem gondolkoznak, hogy baromira nem praktikus és egészséges minden nap magassarkúban és sminkben parádézni. Attól hogy egy nő nem igényli ezeket a dolgokat,még nem lesz igénytelen. Nem fogják fel, hogy a nőiességet a viselkedés adja.

Egyébként igaza van az elsőnek, sehogy nem győzhet a nő.

És a saját helyzetemből kiindulva, megnézném az ilyen férfiakat, ahogy 9 órás állóműszakot lenyomnak magassarkúban, egy hideg raktárban, ahol sokszor lekell hajolni, egy olyan főnökkel a hátuk mögött, aki a legyet is röptében típus... Bocs, de az ilyen begyöpösödött emberek miatt nem fogok rosszul aludni, mert farmer és sportcipő van rajtam és így nem tetszek nekik.

2017. ápr. 9. 20:44
 13/38 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem 100 emberből 95-nek nem csak sminkes, szoknyás, tunikás,magassarkú kombóban lehet nő vki, főleg a férfiaknak édes mindegy. Ha jó nő vki akkor is tetszetős, ha melegítő együttesbe van, vagy farmerban, torna cipőben.
2017. ápr. 9. 21:24
 14/38 anonim ***** válasza:
0%

Pont ruhellem az oltonyt es nem viselem mert egyenruha benyomast kelt! Ugyanis mindenkin az van aki azt hiszi hogy elegans pedig a buszsofortol kezdve a politikusig viselik.

Azert tamogatom a skinny farmert mert En is igy oltozkodom es sportosan.

Amugy a ferjjeloltnek reszvetem vagy hat lehet eleg szar izlese van!'a csaladtagjaidat meg sajnalom...

2017. ápr. 10. 07:57
 15/38 anonim ***** válasza:
87%

14!

Hord nyugodtan azokat a nadrágokat. Látod én nem próbállak oltogatni miatta. Viseld ezt ha neked ez tetszik. Én pont leszarom

De akkor legalább a sportosabb lányokat vagy azokat akik extrémebb stílust követnek ne nézd le, és vegyél már vissza az aroganciádból mert nem értem mire van ekkora arcod

Rohadtúl kettős mércét használsz!

Mert szerinted egy nő akkor már nem is nő ha nem hord magassarkút. Ha helyette tornacipőt visel vagy bakancsot, akkor csak egy igénytelen trampli.

Egy nő akkor nő szerinted ha igényes az eleganciára.

De ha a férfiak öltözhetnek sportosan akkor a nők miért nem tehetnék ugyanezt anélkül, hogy igénytelennek lenének elhordva?

Nem kell sajnálni a családtagjaimat. Szerintem jobban öltözöttek mint a te barátnőd aki évek óta nem látot nejlon

harisnyát...ezért neked is adta őket, hogy hordjad.

Én téged sajnállak amiért ilyen felszínes és korlátolt gondolkodású vagy

2017. ápr. 10. 08:29
 16/38 anonim ***** válasza:
94%

Akinek meg nem egyezik az izlése a tiédel annak szar izlése van?

Fogd már fel, hogy nem te vagy az etalon és nem körülötted forog a világ.

2017. ápr. 10. 08:39
 17/38 anonim ***** válasza:
0%

#15 szerintem ő is a kettős mércét hajtogatja.

Egyébként ha kényelmes öltözékről írsz, ami a nőknek is jár persze, és ha már a nejlonharisnyát említetted.

Divat laza öltözethez és sportcipővel nylonharisnyát venni, akkor az miért jó? Hisz az nem vmi kényelmes és melegbe nem is praktikus.

És itt is kettős mérce van, mert ha pasi venne fel harisnyát, egyből lenéznék és kinevetnék, tapasztalom!

2017. ápr. 10. 08:44
 18/38 anonim ***** válasza:
82%

Engem mondom, pont nem érdekel, hogy ki mit vesz fel. Ha egy srácnak tetszik a nejlon harisnya akkor hordja azt. Semmi közöm hozzá.

Nekem meg az acélbetétes tetszik és azt hordom. Ettől még nő maradok

2017. ápr. 10. 08:51
 19/38 anonim ***** válasza:
4%

Talan azert mert egy magassarkuban megvaltozik a jarasuk sokkal kecsesebb noiesebb es csabitobb lesz a smink es egy jo ruha meg csak raadas!

Ellenben a bakancsos tramplikon mindez elmarad es csoves benyomast keltenek, de a azert kapaszkodnak hogy ok is nok de valahogy megsem..

2017. ápr. 10. 10:32
 20/38 anonim ***** válasza:
93%

Tényleg annyira csöves vagyok a dr Martens bakancsomban....

Ja mégsem..

Ezek szerint a goth meg a rocker és metálos lányok is "csövesek"...ezt eddig nem tudtam

Mennyi mindent tanul itt az ember

Te neked nagyon egysíkú gondolkodásmódod van.

És igen nő vagyok attól még, hogy felveszek egy tornacipőt vagy egy bakancsot.

Egyébként csak úgy megsúgom neked, hogy a legtöbb nő nem hord 0-24 ben magassarkút. Inkább csak alkalmakkor (vagy van aki akkor sem)

de van olyan is aki egészségügyi okok miatt egyáltalán nem hordhat ilyen cipőt

(így a te következtetésed szerint, ezek az emberek sem nők és igénytelenek meg tramplik ugye?)

Amúgy nem kell ahhoz, magassarkú, hogy valaki kecsesen és csábosan járjon.

Egy balerina cipőben is lehet kecses valaki.

Az meg megint egy más dolog, hogy nem mindenkinek illik a stílusához a tűsarkú.

Amúgy sem egészséges hosszú távon, nagyon magas sarkú cipőt hordani. Mert tönkre tudja tenni a lábat.

De mondom. Próbáld meg akár csak othon egy napig azt, hogy ebben tipegsz.

Utána biztosan meggondolod miféle baromságoka írsz ki ide.

2017. ápr. 10. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!