Samurai kardot hordhatok utcán?
Lehet de elég furán fognak rád nézni.
Bár mikor én vittem haza becsomagoltuk mert barátnőm kardvívásra jár (igaz de nem élezett kard) azt már nem vihetik csak úgy mert fegyver, de a mű kard is lehet fegyvernek látszó tárgy.
Dehogy lehet. Semmilyen karddal vagy vadászkéssel nem lehet az utcán futkozni.
Emellett pedig roppant idiótán is néznél ki. A military stílusú öltözködés még elmegy, bizonyos keretek között, de azért ninjának beöltözni, pláne játék karddal... én elfogadom, ha valaki furcsa, de a legtöbb ember nem. De ez még szerintem is túlzás lenne.
Ha nagyon ragaszkodsz hozzá, lehet venni szamuráj kard formájú esernyőt, esős időben menőzhetsz vele, de a te ötleteidet inkább felejtsd el.
Az engem nem érdekel más mit gondol, magamnak öltözködök, és ha magassarkú cipőt akarok felvenni, akkor azt veszek fel.
A játékkardot azért lehet bepróbálom. Bár ez a szabályozás is hülyeség, ha valaki fegyverrel akarna a másiknak menni, az úgy is bármivel meg tudná tenni, ha meg nem, akkor lehet nála rakétavető is, azzal se fog lövöldözni.:)
Eszednél vagy? Ninja szereléshez szamuráj kard?
Szerezz be egy normális Ninjatot.
Akkor már csak amiatt kell aggódnod, hogy magyarázod meg egy rendőrnek, hogy közbiztonságra fokozottan veszélyes eszközt viselsz az utcán.
Most miért mi bajotok van? Én konkrétan keresztes lovag akarok lenni mert nagy medieval fan
vagyok szóval ne foglalkozz azokkal akik szerint hülyén néz ki csak add önmagad! A kérdésedre válaszolni sajnos nem tudok de igazából engem is érdekelne mert nekem meg ugye egy angol hosszúkard kéne xd De egyébként meg ha engem kérdezel szerintem k@rva menő lenne bírom az ilyen embereket :D És igazából lesz*rom ha beszerzek egy kardot én megfogom csinálni nem érdekelnek a zsaruk csak nem jönnek arra xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!