Egy ünnepélyesebb összeállításhoz ilyen időben hordhatok még csizmát? Ma délutánról lenne szó.
Figyelt kérdés
Egy kosztümkabát alatta egy fehér rövidujjú fölső térdig érő szoknya és ehhez a csizma meg harisnya.
A csizma fekete magas sarkú.
2017. ápr. 2. 10:28
1/11 bolbaeva válasza:
Persze! Sztem május végéig simán elmegy.Szép napot!
2/11 anonim válasza:
Nincs valami színes kis cipőd? Kék, piros? Milyen színű a kosztüm? Szerintem a csizma, pláne fekete már nagyon üti ezt a tavaszi hangulatot.
3/11 anonim válasza:
Hordani hordhatsz, csak nem fogsz jól járni vele. Tegnap is 25 fok volt délután, szerintem eléggé meleged lesz így.
4/11 anonim válasza:
Nekem egy csizmas labrol ebben a napos 20+ fokos idoben egy dolig jutna eszembe: Nem rohad bele a laba mire hazaer??
Inkabb egy szep magassarku vagy bokacipo.
5/11 anonim válasza:
A csizma magas szárú? Mert ha igen az úgy már tényleg erős lenne talán
6/11 A kérdező kommentje:
A kosztüm is sötét ezért is megy hozzá a csizma. ezt a második válaszolónak írom. A csizma meg elég magas térdem alatt pár centivel van vége a szárának.
A meleg annyira nem izgat szerintem még ki fogom birni.
2017. ápr. 2. 11:02
7/11 anonim válasza:
Az én szememet nem bántja, de iszonyú meleg van!
8/11 anonim válasza:
De nem az fog eszebe jutni rolad az embereknek, hogy de csini, hanem hogy atyaeg milyen szagu lehet ebben a laba..
9/11 anonim válasza:
Szerintem nem elegáns így tavasszal ilyen cipőt hordani.
10/11 anonim válasza:
Sajnalom a lepontozast de tenyleg iszonyu igenytelen egy csizma ebben a melegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!