Milyen felsőt képzelsz el egy ilyen összeállításhoz?
Figyelt kérdés
Van egy ilyen szoknyám:
Térdig érő fekete magassarkú (nem 10 cm-es tűsarok, hanem kényelmes, de csinos sarkú) csizmával, fekete harisnyával húznám fel (nem igazán szeretem a testszínű harisnyákat).
Gondoltam még felhúzom hozzá az ilyen övemet:
De felső terén tanácstalan vagyok. Feketét nem szeretnék, mert akkor már túl sötét lenne. A fazonban is tanácstalan vagyok, ing fazon menne hozzá? Esetlen farmering? :/
2013. okt. 2. 17:25
1/7 anonim válasza:
szerintem egy szűkebb fazonú sötét árnyalatú póló lenne jó ehez, a szín szinte mind1. Én mondjuk egy vöröses színre gondoltam szerintem az jó lenne. de persze a sötétkék is megy hozzá meg az egyéb sötét színek. :)
2/7 Je Veux válasza:
Testhez álló felsőket próbálj hozzá. Hosszú ujjú vagy könyékig érő, vagy ujjatlan. Rövidujjót nem vennék hozzá.
Ami a színt illeti, vegyél sötétet hozzá. Sötétkék, bordó, sötétlila, olajzöld. Még az okkersárga is jó hozzá. A lényeg, hogy ne legyen túl élénk a színe, inkább tompább, ezért is írtuk, hogy sötét legyen.
3/7 Je Veux válasza:
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) majd összehozok valamit
2013. okt. 2. 19:11
6/7 anonim válasza:
Egy tapadós mályva vagy vörös lenne jó szerintem!:)
7/7 anonim válasza:
Testhezálló felsőt vennék fel hozzá, betűrve vagy egyszerű, gombos blúzt, szintén betűrve. Nekem elsőre a fehér szín jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!