Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen felsőt képzelsz el egy...

Milyen felsőt képzelsz el egy ilyen összeállításhoz?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen szoknyám:

[link]

Térdig érő fekete magassarkú (nem 10 cm-es tűsarok, hanem kényelmes, de csinos sarkú) csizmával, fekete harisnyával húznám fel (nem igazán szeretem a testszínű harisnyákat).

Gondoltam még felhúzom hozzá az ilyen övemet:

[link]

De felső terén tanácstalan vagyok. Feketét nem szeretnék, mert akkor már túl sötét lenne. A fazonban is tanácstalan vagyok, ing fazon menne hozzá? Esetlen farmering? :/

2013. okt. 2. 17:25
 1/7 anonim válasza:
szerintem egy szűkebb fazonú sötét árnyalatú póló lenne jó ehez, a szín szinte mind1. Én mondjuk egy vöröses színre gondoltam szerintem az jó lenne. de persze a sötétkék is megy hozzá meg az egyéb sötét színek. :)
2013. okt. 2. 17:29
 2/7 Je Veux ***** válasza:

Testhez álló felsőket próbálj hozzá. Hosszú ujjú vagy könyékig érő, vagy ujjatlan. Rövidujjót nem vennék hozzá.

Ami a színt illeti, vegyél sötétet hozzá. Sötétkék, bordó, sötétlila, olajzöld. Még az okkersárga is jó hozzá. A lényeg, hogy ne legyen túl élénk a színe, inkább tompább, ezért is írtuk, hogy sötét legyen.

2013. okt. 2. 17:35
 3/7 Je Veux ***** válasza:

Talán nem is okkersárga, hanem inkább mustársárga.

Ilyenre gondoltam.

[link]

2013. okt. 2. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Az öv szerintem túl sok már. Igazából akármilyen felső jó ehhez. Én fehéret, vagy valami világosat vennék, nem túl harsány színűt, nem mintásat, és kicsit lazábbat, nem túl szűket. De tényleg bárhogyan jól néz ki.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. okt. 2. 18:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) majd összehozok valamit
2013. okt. 2. 19:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy tapadós mályva vagy vörös lenne jó szerintem!:)
2013. okt. 2. 22:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Testhezálló felsőt vennék fel hozzá, betűrve vagy egyszerű, gombos blúzt, szintén betűrve. Nekem elsőre a fehér szín jutott eszembe.
2013. okt. 3. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!